Libnet.ro
UNICEF

07:30

Adrian Nastase, 21 de zile in carantina, la Penitenciarul Rahova (VIDEO)

B1 B1,
Adrian Nastase, 21 de zile in carantina, la Penitenciarul Rahova (VIDEO)

35: Adrian Nastase, a ajuns la Penitenciarul Rahova, acolo unde va sta in carantina, timp de 21 de zile, urmand ca, in cel mult o luna, Administratia Penitenciarelor sa ii stabileasca regimul si. continuă pe B1

UPDATE. Adrian Nastase este dus la Penitenciarul Rahova.

Adrian Nastase va fi dus la Penitenciarul Rahova. El a iesit din sediul Sectiei 2, in jurul orei 18. fostul premier a declarat ca pedeapsa este ingrozitoare si injusta. Este o razbunare murdara --- UPDATE. Mandatul de executare a pedepsei cu inchisoarea, emis pe numele lui Adrian Nastase, a ajuns la politie. In scurt timp, fostul premier va fi escortat la Penitenciarul Rahova. Fostul premier Adrian Nastase a ajuns, luni seara, la Sectia 2 de Politie din Bucuresti, .

Adrian Nastase, incarcerat la Rahova: Pedeapsa este o razbunare murdara

11 - Adrian Nastase a ajuns la Penitenciarul Rahova. 47- Fostul premier Adrian Nastase, condamnat la patru ani de inchisoare in dosarul Zambaccian, va fi incarcerat la Penitenciarul Rahova,.

Adrian Nastase: Pedeapsa este ingrozitoare, o razbunare murdara.

Adrian Nastase a declarat, luni, la plecarea de la Sectia 2 de Politie, ca pedeapsa in cazul sau este ingrozitoare, extrem de injusta, o razbunare murdara. Citeste si: Adrian Nastase este dus la Penitenciarul Rahova Fostul premier Adrian Nastase, condamnat la patru ani de inchisoare in dosarul Zambaccian, va fi incarcerat la Penitenciarul Rahova. Judecatorii Instantei Supreme i-a condamnat luni, pe Adrian Nastase la patru ani de inchisoare cu executare, pe sotia acestuia, Dana Nastase, la .

VIDEO Presa internationala relateaza despre condamnarea lui Adrian Nastase

Presa internationala relateaza despre condamnarea lui Adrian Nastase la patru ani de inchisoare pentru acte de coruptie, reamintind ca este a doua oara cand fostul premier ajunge la inchisoare, in contextul in care Uniunea Europeana monitorizeaza eforturile Romaniei in combaterea coruptiei.

Presa internationala relateaza despre condamnarea lui Adrian Nastase

Presa internationala relateaza despre condamnarea lui Adrian Nastase la patru ani de inchisoare pentru acte de coruptie, reamintind ca este a doua oara cand fostul premier ajunge la inchisoare, in contextul in care Uniunea Europeana monitorizeaza eforturile Romaniei in combaterea coruptiei, noteaza Mediafax.

Adrian Nastase, CONDAMNAT la 4 ANI DE iNCHISOARE: Este o razbunare murdara

47- Fostul premier Adrian Nastase, condamnat la patru ani de inchisoare in dosarul Zambaccian, va fi incarcerat la Penitenciarul Rahova, politistii bucuresteni de la Biroul Urmariri urmand sa puna.

Adrian Nastase a parasit locuinta din strada Zambaccian, pentru a se preda. Fostul prim ministru nu a facut declaratii si urmeaza a fi dus la Penitenciarul Rahova

Fostul premier Adrian Nastase a parasit, luni seara, la ora 17:50, locuinta din strada Zambaccian, intr-o masina de culoare neagra, inconjurat de o multime de ziaristi si fotografi, fara a face nicio declaratie, anunta televiziunile de stiri.

UPDATE Adrian Nastase a parasit locuinta din strada Zambaccian, pentru a se preda. Fostul prim ministru a ajuns la Penitenciarul Rahova putin dupa ora 19,00

Fostul premier Adrian Nastase a parasit, luni seara, la ora 17:50, locuinta din strada Zambaccian, intr-o masina de culoare neagra, inconjurat de o multime de ziaristi si fotografi, fara a face nicio declaratie, anunta televiziunile de stiri.

Adrian Nastase, CONDAMNAT la 4 ANI DE iNCHISOARE in dosarul Zambaccian. Fostul premier va fi incarcerat la Rahova

10 - Fostul premier Adrian Nastase a ajuns, luni seara, la Sectia 2 de Politie din Bucuresti, aflata in apropierea locuintei din Strada Zambaccian. Anterior, el plecase de la.

Fratele lui Dinel Staicu, arestat pentru o mita de 80.000 euro, a fost eliberat din Penitenciarul Rahova

Fratele lui Dinel Staicu a fost eliberat din Penitenciarul Rahova dupa 8 luni de arest preventiv. Marin Staicu a fost acuzat de mituirea cu 80. 000 de euro a doua judecatoare care urmau sa intervina pe langa.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,274 seconds )