Libnet.ro
UNICEF

06:15

Adrian Nastase, pe blog: Nu mi-am inchipuit ca razbunarea politica poate merge atat de departe

B1 B1,
Adrian Nastase, pe blog: Nu mi-am inchipuit ca razbunarea politica poate merge atat de departe

Adrian Nastase, primul mesaj din inchisoare, dupa sentinta de 4 ani de inchisoare data de Curtea Suprema in dosarul Zambaccian. Fostul premier spune ca, in acest caz, nu a fost vorba de o decizie a Justitiei,. continuă pe B1

Adrian Nastase: Nu mi-am inchipuit ca razbunarea politica poate merge atat de departe. Nu au contat probele din dosar. Nu a fost vorba de o decizie a justitiei, ci de o razbunare politica

Fostul premier Adrian Nastase sustine, intr-un material postat marti pe blogul personal, ca decizia de luni a Inaltei Curti de Casatie si justitie in dosarul Zambaccian a fost luata, probabil, dinainte si ca nu au contat probele pe care avocatii sai le-au depus la dosar. Nu mi-am inchipuit ca razbunarea politica poate merge atat de departe si ca ea poate imbraca forme atat de perverse, scrie Nastase. Stire in curs de actualizare.

Adrian Nastase, primul text pe blog dupa condamnare: De data asta nu voi mai putea spune ca este exclusiv vina lui Basescu. Raul poate fi facut nu doar prin actiune, ci si prin inactiune

Fostul premier Adrian Nastase sustine, intr-un material postat marti pe blogul personal, ca decizia de luni a Inaltei Curti de Casatie si justitie in dosarul Zambaccian a fost luata, probabil, dinainte si ca nu au contat probele pe care avocatii sai le-au depus la dosar. Nu mi-am inchipuit ca razbunarea politica poate merge atat de departe si ca ea poate imbraca forme atat de perverse, scrie Nastase. Fostul premier acuza USL: De data asta nu voi mai putea spune ca este exclusiv vina lui Basescu. Raul poate fi facut nu doar prin actiune, ci si prin inactiune. Faptul ca actuala coalitie a consolidat mecanismele prin care Basescu controleaza sistemul judiciar la varf, aplicand, in continuare, reguli aberante, este o mare neimplinire.

Nastase: Nu mi-am inchipuit ca razbunarea politica poate merge atat de departe

Adrian Nastase a postat marti un mesaj pe blogul personal, primul de cand a fost reincarcerat, prin care a denuntat razbunarea politica. Dragi prieteni, nu mi-am inchipuit ca razbunarea politica poate merge.

PSD ramane orfan de Adrian Nastase pana in 2020

Noua condamnare a lui Adrian Nastase i-a incheiat, practic, cariera politica, cel putin pentru urmatorii sase ani. Fostii sai colegi ezita sa spuna ce vor face cu postul de presedinte al Consiliului National PSD, ocupat de Nastase.

Prima reactie a lui Adrian Nastase din inchisoare.

Fostul premier Adrian Nastase a scris pe blogul persoanl ca, in cazul sau, razbunarea politica poate merge atat de departe si ca ea poate imbraca forme atat de perverse. Aveam informatii, din zona Cotroceni, cu cateva zile inaintea Anului Nou, ca se luase hotararea ca sentinta in dosarul Zambaccian sa fie de inchisoare cu executare, atat pentru mine cat si pentru sotia mea, crie Adrian Nastase, la o zi dupa condamnare, pe blogul personal. Fostul premier sustine ca probabil pentru .

Ce spun politicienii despre condamnarea lui Adrian Nastase.

Parerile in randul politicienilor romani vizavi de condamnarea lui Adrian Nastase variaza de la o lectie pentru clasa politica la o razbunare politica. Citeste si: Adrian Nastase: Pedeapsa este ingrozitoare, o razbunare murdara Europarlamentarul PDL Monica Macovei considera ca sentinta data de ICCJ in cazul lui Adrian Nastase este un succes al justitiei si o lectie pentru politicieni. Citeste si: Macovei: Condamnarea lui Nastase, o lectie pentru politicieni Liberala Alina Gorghiu .

Dosarul Zambaccian Adrian Nastase! Hotarare definitiva

Imi aduc aminte, citind articolele despre iminenta pronuntare definitiva in dosarul lui Adrian Nastase - dosarul Zambaccian - ca incidentul cu nefericita tentativa de suicid a lui Nastase m-a prins, la o ora tarzie, in platou la Realitatea TV.

Cat va sta, de fapt, Adrian Nastase in puscarie

Fostul premier Adrian Nastase ar putea sa execute mai putin de un an de inchisoare, dupa condamnarea la patru ani cu executare in dosarul Zambaccian, el putand cere eliberarea conditionata dupa 16 luni, din.

Adrian Nastase, condamnat la patru ani de inchisoare cu executare

Fostul premier Adrian Nastase a fost condamnat, astazi, la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul Zambaccian, pentru luare de mita in forma continuata, iar sotia sa, Dana, a primit o pedeapsa de trei ani de inchisoare cu suspendare, pentru complicitate la luare de mita in acelasi dosar.

Adrian Nastase: Pedeapsa este ingrozitoare, o razbunare murdara.

Adrian Nastase a declarat, luni, la plecarea de la Sectia 2 de Politie, ca pedeapsa in cazul sau este ingrozitoare, extrem de injusta, o razbunare murdara. Citeste si: Adrian Nastase este dus la Penitenciarul Rahova Fostul premier Adrian Nastase, condamnat la patru ani de inchisoare in dosarul Zambaccian, va fi incarcerat la Penitenciarul Rahova. Judecatorii Instantei Supreme i-a condamnat luni, pe Adrian Nastase la patru ani de inchisoare cu executare, pe sotia acestuia, Dana Nastase, la .

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )