Libnet.ro
UNICEF

12:30

Adrian Nastase, despre tensiunile din PSD: E gresit ca rufele sa se spele in afara. E nevoie de un congres mai rapid

B1 B1,
Adrian Nastase, despre tensiunile din PSD: E gresit ca rufele sa se spele in afara. E nevoie de un congres mai rapid

Apele tulburi din PSD nu sunt vazute cu ochi buni de fostul premier Adrian Nastase. in urma acuzatiilor care au curs din partea liderilor social democrati dupa Comitetul Executiv de saptamana trecuta, Nastase. continuă pe B1

Adrian Nastase: Ar fi bine ca PSD sa organizeze un congres cat de repede

Adrian Nastase spune ca tensiunile din PSD sunt normale dupa infrangerea de la alegeri, dar s-a ajuns la excluderi pentru ca in partid existau neintelegeri mai vechi. Nastase considera ca ar fi.

FOTOGRAFIA ZILEI Adrian Nastase, de Ziua Nationala

Adrian Nastase a publicat pe blogul sau fotografia alaturata, cu mesajul: Dana si cu mine am ales sa sarbatorim, in felul nostru, Ziua Nationala si am iesit la o plimbare in zapada proaspat asternuta pe Bulevardul Aviatorilor.

Subiectele Zilei: Sorin Ovidiu Vintu: Daca statul roman m-ar fi prins cu tot ce am facut, faceam puscarie pe viata; Interviu cu Victor Ponta despre supravietuirea ca prim-ministru, colaborarea cu Iohannis si tradarile din PSD; Legatura Guvernului cu Dosa

Curtea Suprema decide daca medicii devin imuni la anchetele DNA. Spaga in halat ar putea fi dezincriminata. Sectia penala a Curtii Supreme va decide. Regele Padurilor scotea din banca, cu sacosa, milioane de euro pentru spaga. Gheorghe Ceteras, acuzat ca a dat mita pentru retrocedarea frauduloasa.

Mizeria din PSD iese la suprafata

Fratie mafiota, partid de vagabonzi, fratia banului santajisti, hoti, comunisti sunt etichetele cu care s-au gratulat, reciproc, social-democratii dupa sedinta Comitetului Executiv, soldata cu excluderea lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova. Acuzatiile au atins subiecte punctuale, care configureaza, din interior, o imagine a unui PSD macinat de coruptie, trafic de influenta, santaj si incalcarea legii. Victor Ponta ar putea pierde sprijinul unor parlamentari PSD controlati de adversarii sai, dar unele din acuzatii ar putea avea chiar efecte juridice.

FOTO. Traian Basescu catre Liviu Dragnea: ,,Veti fi dat afara din PSD pentru aceasta poza pe care am facut-o impreuna. Cei doi au plecat impreuna de la receptia de Ziua Nationala

Liviu Dragnea, vicepremier in cabinetul lui Victor Ponta, a fost prezent, luni, la receptia de la Palatul Cotroceni, de Ziua Nationala. El l-a asteptat pe presedintele Basescu, in timp ce acesta se fotografia cu invitatii, iar la finalul evenimentului a facut o poza cu seful statului, cei doi retragandu-se, impreuna, din Sala Unirii .

Ion Cristoiu, despre alegerile din Republica Moldova: Revolutia la urne n-a avut loc. A invins Rusia si nu Europa!

Jurnalistul Ion Cristoiu sustine, intr-un editorial postat pe blogul personal, ca Moscova si nu Uniunea Europeana a castigat alegerile din Republica Moldova. Acum, dupa ce stim rezultatele scrutinului, cred.

Presa rusa despre alegerile din R. Moldova: 'Putin l-a intrecut pe cancelarul german la alegeri'

Titlurile laudative la adresa socialistilor au fost nelipsite din presa rusa dupa alegerile din Republica Moldova. Alegerile parlamentare de duminica din Republica Moldova, in urma carora Partidul Socialistilor s-a clasat pe primul loc, reprezinta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )