Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adrian Nastase nu intelege de ce PSD-ul il lasa pe Traian Basescu sa-si apere mandatele: Nu inteleg lipsa de reactie a liderilor PSD

B1 B1,
Adrian Nastase nu intelege de ce PSD-ul il lasa pe Traian Basescu sa-si apere mandatele: Nu inteleg lipsa de reactie a liderilor PSD

Fostul premier Adrian Nastase nu intelege de ce PSD-ul il lasa pe Traian Basescu sa-si apere mandatele, asa cum a declarat fostul presedinte in cadrul recentului congres al Partidului Miscarea Populara. continuă pe B1

Adrian Nastase a alcatuit lista esecurilor lui Basescu. Un repros, si pentru PSD

Fostul premier, Adrian Nastase a publicat astazi, pe blogul personal, un bilant al celor 10 ani de mandat ai lui Traian Basescu. in decembrie 2014, s-a incheiat cel de-al doilea mandat al lui Traian Basescu. El.

Nastase critica lipsa de reactie a PSD dupa plecarea lui Basescu de la putere

Fostul prim-ministrul, Adrian Nastase, a postat, vineri, pe blogul personal un bilant al mandatelor lui Traian Basescu despre care spune ca nu crede ca va avea un loc onorabil in istoria romanilor.

Adrian Nastase: Este un moment foarte potrivit pentru a alege pe cineva care sa conduca Consiliul National al PSD

Fostul premier Adrian Nastase considera ca a venit momentul ca social-democratii sa aleaga un nou presedinte al Consiliului National al PSD, for de conducere care se va reuni pe 20-21 martie. Nastase a fost.

Adrian Nastase, despre votul in Parlament pentru Vosganian

Parlamentul si-a exercitat un rol cuprins in Constitutie, a declarat joi fostul premier Adrian Nastase, facand referire la faptul ca parlamentarii nu au incuviintat inceperea urmaririi penale a senatorului.

VIDEO Traian Basescu si-a luat in primire biroul la sediul PMP: Justitia este corecta, nu voi discuta justitia eu, care am sustinut-o. Asa cum o stiu, Elena Udrea se va bate sa isi dovedeasca nevinovatia

Fostul presedinte Traian Basescu a facut miercuri o scurta vizita la sediul PMP, unde si-a luat in primire biroul care i-a fost amenajat inca din luna decembrie a anului trecut, anunta Mediafax. Fostul presedinte a fost asteptat la sediul formatiunii de catre secretarul general al PMP, Dorel Onaca. La plecare, Traian Basescu a declarat ca Am discutat despre constructia unui partid mare si puternic. Intrebat de jurnalisti daca si-a luat in primire biroul, fostul presedinte a raspuns ca Ee, am luat in primire. Am fost acolo, am deschis calculatorul. Biroul e micut, e curat, e bine aranjat, imi place.

Traian Basescu, despre Elena Udrea: Justitia este corecta. Va fi capabila sa isi dovedeasca nevinovatia

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, la iesirea din sediul PMP, ca sustine independenta justitiei. intrebat de jurnalistii aflati la fata locului cum vede procesul Elenei Udrea, Basescu a raspuns:.

Traian Basescu, despre Elena Udrea: Justitia este corecta. Va fi capabila sa isi dovedeasca nevinovatia (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, la iesirea din sediul PMP, ca sustine independenta justitiei. intrebat de jurnalistii aflati la fata locului cum vede procesul Elenei Udrea, Basescu a raspuns:.

Traian Basescu isi ia in primire biroul la sediul PMP

Fostul presedinte Traian Basescu se afla astazi la sediul PMP, unde isi ia in primire biroul care i-a fost amenajat inca din luna decembrie a anului trecut.

VIDEO. Traian Basescu si-a preluat biroul de la PMP. Ce a spus despre Elena Udrea

Traian Basescu a ajuns la sediul Partidului Miscarea Populara unde se va instala in biroul pregatit inca de pe 22 decembrie de Elena Udrea, fostul presedinte al partidului.

Traian Basescu, despre retinerea Elenei Udrea: Cred in omul acesta. Se va bate sa-si dovedeasca nevinovatia

Fostul presedinte Traian Basescu nu si-a pierdut increderea in Elena Udrea si spune ca aceasta se va lupta in instanta pentru a-si dovedi nevinovatia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2601 seconds )