Libnet.ro
UNICEF

18:00

Adrian Nastase, sapte zile mai putin in inchisoare. Magistratii i-au scazut din pedeapsa zilele de spitalizare

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase, sapte zile mai putin in inchisoare. Magistratii i-au scazut din pedeapsa zilele de spitalizare

20 - Magistratii au admis, mircuri, cererea avocatilor lui Adrian Nastase ca zilele petrecute la Spitalul Floreasca. sapte la numar, sa ii fie scazute din pedeapsa. Adrian Nastase afla astazi daca. continuă pe Antena3

Biletul de iesire al lui Nastase. Cum poate scapa de inchisoare.

Fostul premier Adrian Nastase, condamnat la doi ani cu executare in dosarul Trofeul Calitatii, va iesi mai repede din inchisoare, dupa ce judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au hotarat, miercuri, sa elimine sapte zile din condamnarea totala. Cele sapte zile corespund perioadei in care fostul premier a fost spitalizat, la Spitalul Floreasca, dupa tentativa de suicid. Pentru reducerea pedepsei fostului premier au votat doi judecatori, iar unul impotriva, conform unor surse judiciare.

Pedeapsa lui Adrian Nastase a fost redusa cu 7 zile, perioada petrecuta in Spitalul Floreasca

Curtea de Apel Bucuresti a decis, miercuri, ca cele sapte zile petrecute de Adrian Nastase in Spitalul Floreasca inainte de a fi incarcerat sa fie scazute din condamnarea la doi ani de inchisoare primita in dosarul Trofeul calitatii, informeaza Mediafax. Decizia este definitiva.

Adrian Nastase, pedeapsa redusa cu 7 zile

Curtea de Apel Bucuresti a admis cererea lui Adrian Nastase de eliminare din pedeapsa a celor sapte zile petrecute in spital, informeaza televiziunile.

Zi importanta pentru Adrian Nastase. Fostul premier afla astazi daca ii va fi scurtata pedeapsa

Adrian Nastase afla astazi daca zilele petrecute la Fpitalul Floreasca ii vor fi scazute sau nu din pedeapsa. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti vor decide daca in cele sase zile in care a fost spitalizat.

Avocat: Adrian Nastase ar putea fi eliberat conditionat pana la sfarsitul lunii ianuarie 2013.

Adrian Nastase ar mai avea de executat, dupa calculele apararii, 35 - 36 de zile de inchisoare din condamnarea primita in dosarul Trofeul calitatii si ar putea fi eliberat conditionat pana la sfarsitul lunii ianuarie a anului viitor, a declarat, luni, avocatul Ion Cazacu, potrivit Mediafax. Intrebat daca Adrian Nastase va solicita sa beneficieze de cele 24 de ore permise de lege pentru a putea fi alaturi de familie in perioada sarbatorilor de iarna, avocatul a spus ca fostul premier nu va .

Adrian Nastase ar putea fi eliberat conditionat pana la sfarsitul lunii ianuarie a anului viitor

Avocatul fostului premier Adrian Nastase, Ion Cazacu, a declarat, luni, ca acesta ar mai avea de executat circa 35-36 de zile de inchisoare din condamnarea primita in dosarul Trofeul calitatii si ca,.

Adrian Nastase: Voi iesi din inchisoare cel tarziu in februarie. Acesta nu accepta ajutor din partea lui Basescu, Barosso sau Ponta

Adrian Nastase nu va accepta sa fie scos din inchisoare de Basescu, Barroso sau chiar de Victor Ponta, scrie fostul premier pe blogul personal. intr-o postare intitulata Mesaj pentru o necunoscuta, Adrian.

Nastase isi pregateste IESIREA din inchisoare. ...

Fostul premier Adrian Nastase scrie pe blogul sau ca va iesi din inchisoare la inceputul anului viitor. In principiu, in ianuarie, cel mai tarziu in februarie, anul viitor, voi iesi din penitenciar - in mod regulamentar, fara niciun ajutor, spune Nastase. Acesta facea referire la o declaratie a premierului Victor Ponta, car afirma ca o sa-l scoata pe Nastase din inchisoare. De altfel, postarea de pe blogul fostului demnitar este dedicata unei femei din Braila, care l-a intrebat pe .

Adrian Nastase, emotionat de femeia care i-a cerut lui Ponta sa-l elibereze: In ianuarie, cel mai tarziu in februarie voi iesi din penitenciar. Pana atunci, votati si in numele meu, impotriva lui Basescu

Adrian Nastase se declara emotionat de gestul unei femei din Braila, care l-a intrebat saptamana trecuta, pe premierul Victor Ponta, cand il va scoate din puscarie, dar afirma ca nu asteapta si nici nu accepta sa fie scos din inchisoare nici de Basescu, nici de Barroso.

Emotii pentru Adrian Nastase. iCCJ va judeca maine contestatia in anulare in dosarul Trofeul Calitatii

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar trebui sa judece maine contestatia in anulare a lui Adrian Nastase in cazul deciziei de condamnnare la doi ani de inchisoare in dosarul Trofeul calitatii. Judecarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )