Libnet.ro
UNICEF

14:30

Adrian Nastase, in soc dupa dezvaluirile lui Gigi Becali

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase, in soc dupa dezvaluirile lui Gigi Becali

Gigi Becali a facut recent o serie de dezvaluiri despre felul in care s-au dat verdictele in unele dosare de renume. Latifundiarul a povestit ca a aflat de la verisoara sa, fosta judecatoare Sofica. continuă pe Antena3

Gigi Becali s-a dezlantuit in emisiunea Dosar de politician. Dezvaluiri incendiare ale latifundiarului: Verdictul a fost schimbat in cazul condamnarii lui Adrian Nastase(VIDEO)

Gigi Becali a facut o serie de dezvaluiri joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician, despre felul in care s-au dat verdictele in unele dosare de renume. intr-o interventie.

Gigi Becali, dezvaluiri incendiare: Traian Basescu si-a trimis oamenii sa imi rezolve problemele penale

Dezvaluiri incendiare facute de Gigi Becali la Antena 3. Finantatorul Stelei a marturisit ce s-a intamplat in dimineata de dupa alegerile din 2009. Acesta spune ca Traian Basescu l-a trimis pe.

Motivul incredibil pentru care Gigi Becali a refuzat sa intre in biserica la botezul copilului lui Cristi Borcea

Cristi Borcea si Valentina Pelinel si-au botezat copilul, Milan, insa, culmea, Gigi Becali, bun prieten cu fostul actionar dinamovist, nu a participat la slujba de crestinare. Gigi Becali si sotia lui au.

Replici taioase intre Gigi Becali si Dan Andronic: V-ati inteles toti sa o curatati pe Codruta! / Merg la detectorul de minciuni si imi puneti intrebarea asta? (VIDEO)

Schimb de replici acide intre Gigi Becali si jurnalistul Dan Andronic in cadrul emisiunii Dosar de politician. in contextul dezvaluirilor despre alegerile prezidentiale din 2009,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )