Libnet.ro
UNICEF

20:00

Adrian Radulescu, fost consilier prezidential, vrea la sefia PMP. Cine sunt potentialii adversari

Adevărul Adevărul,
Adrian Radulescu, fost consilier prezidential, vrea la sefia PMP. Cine sunt potentialii adversari

Fostul consilier prezidential, Adrian Radulescu, cel care l-a sfatuit pe presedintele Traian Basescu privind achizitia terenului de la Nana, va candida pentru functia de presedinte al PMP, la primul Congres organizat al formatiunii. continuă pe Adevărul

Adrian Radulescu, fostul consilier al lui Traian Basescu, candideaza la sefia PMP, la Congresul din 7 iunie

Presedintele PMP Dambovita, Adrian Radulescu, fostul consilier prezidential al lui Traian Basescu, va candida pentru functia de presedinte al PMP, la primul Congres organizat al formatiunii.

Fostul consilier prezidential, Adrian Radulescu, vrea la sefia PMP. Cine sunt potentialii adversari

Fostul consilier prezidential, Adrian Radulescu, cel care l-a sfatuit pe presedintele Traian Basescu privind achizitia terenului de la Nana, va candida pentru functia de presedinte al PMP, la primul Congres organizat al formatiunii.

Udrea s-a decis: Candideaza pentru sefia PMP

Update 19. 28- Pe ultima suta de metri, joi seara, Elena Udrea si-a anuntat candidatura la sefia PMP. Udrea a spus ca nu s-a consultat cu presedintele Traian Basescu, daca sa candideze sau nu la.

INTERVIU Mircea Radulescu, fost antrenor al Algeriei si al Romaniei, nemilos cu tricolorii: Sterili si lipsiti de imaginatie. Chiriches are lacune

Fost selectioner al Algeriei si al Romaniei, Mircea Radulescu considera ca jocul tricolorilor si deciziile lui Piturca au fost falimentare. Africanii ne-au batut cu 2-1, insa scorul e mincinos.

Deputatul Adrian Merkaa fost trimis in judecata pentruconflict de interese

Deputatuldin partea Uniunii Democratice a Slovacilor si Cehilor din Romania, Adrian Merka, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului General pentru conflict de interese, dupa ce si-ar fi angajat parintii la cabinetul sau parlamenta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )