Libnet.ro
UNICEF

08:30

Adrian Sarbu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Adrian Sarbu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis, in noaptea de marti spre miercuri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Adrian Sarbu, pus sub acuzare in dosarul de evaziune fiscala de la Mediafax Group. continuă pe Ziarul Bursa

Adrian Sarbu ramane cel putin o luna in inchisoare

Adrian Sarbu va fi arestat preventiv pentru 30 de zile, in urma deciziei luate, miercuri dimineata, de judecatorii Curtii de Apel Bucuresti. Decizia nu este definitiva informeaza Adevarul . Omul de afaceri a fost retinut initial luni, pentru 24 de.

Adrian Sarbu a fost retinut si afla astazi daca va fi arestat in dosarul Mediafax

Omul de afaceri Adrian Sarbu, retinut luni, pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului General, sub acuzatia de instigare la evaziune fiscala, spalare de bani si delapidare, afla marti daca va primi mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile.

UPDATE. Adrian Sarbu, ARESTAT preventiv, pentru spalare de bani si instigare la evaziune

Curtea de Apel Bucuresti a decis, marti noaptea, arestarea preventiva a lui Adrian Sarbu, pentru spalare de bani, instigare la delapidare si instigare la evaziune .

Adrian Sarbu. Sau despre cum, pentru prima data, Pro-ul a copiat Antena

Marius Vintina, fost angajat al trustului Media Pro, a scris un text acid despre Adrian Sarbu pe blogul personal. Acesta afirma ca stia din vara ca Sarbu va fi arestat: Aflasem din trei surse mai.

Dosarul Adrian Sarbu: Judecatorii au decis arestarea pentru 30 de zile a patronului Mediafax, acuzat de fapte de gravitate deosebita, cu intentie directa, dar si de abuz de notorietate si pozitie mediatica in activitatea infractionala

Adrian Sarbu este acuzat de comiterea unor acte de o gravitate deosebita, inclusiv intentia directa de savarsire a infractiunii de spalare de bani sau determinarea infractiunii de delapidare, potrivit referatului procurorilor prin care, marti, a fost propusa arestarea preventiva pentru 30 de zile a proprietarului Mediafax, document consultat de HotNews. ro. Referatul mentioneaza si faptul ca, persoana publica fiind, Sarbu beneficiaza de o imagine creata prin TV si mass-media, putand astfel avea un impact deosebit asupra persoanelor ce pot ajuta la aflarea adevarului. Sarbu este acuzat ca, prevalandu-se de aceasta calitate, si-ar fi facilitat activitatea infractionala, abuzand de notorietate, fapt pentru care arestarea lui e necesara pentru inlaturarea unei stari de pericol pentru ordinea publica. Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis, in noaptea de marti spre miercuri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Adrian Sarbu.

UPDATE: Sarbu ajuns in arest. Curtea de Apel Bucuresti a decis arestarea preventiva a lui Adrian Sarbu

Patronul Mediafax ajuns in arest preventiv pentru 30 de zile, dupa ce magistratii Curtii de Apel Bucuresti au aprobat cererea procurorilor DNA de retinere pentru 30 de zile a lui Adrian Sarbu. Magistratii Curtii.

Adrian Sarbu afla astazi daca va fi arestat in dosarul Mediafax

Omul de afaceri Adrian Sarbu, retinut luni, pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului General, sub acuzatia de instigare la evaziune fiscala, spalare de bani si delapidare, afla marti daca va primi mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Medicul neurolog din Iasi acuzat ca a incercat sa obtina favoruri sexuale de la o studenta, arestat pentru 30 de zile

Medicul neurolog din Iasi, profesor la Universitatea de Medicina, acuzat ca ar fi incercat sa obtina favoruri sexuale de la o studenta pentru a o trece examenele, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Adrian Sarbu a fost retinut: Cazul Mediafax - Adrian Sarbu, fabricat la comanda lui Pontaghita

Adrian Sarbu, retinut luni seara pentru 24 de ore de Parchetul ICCJ, afirma ca dosarul MEDIAFAX are ca scop distrugerea institutiilor media pe care le-a construit in ultimii 25 de ani.

in sfarsit, Adrian Sarbu a fost retinut!

ACTUALIZARE * Adrian Sarbu: Cazul Mediafax, fabricat la comanda lui Pontaghita Adrian Sarbu, retinut luni seara pentru 24 de ore de Parchetul ICCJ, afirma ca dosarul Mediafax are ca scop distrugerea institutiilor media pe care le-a construit in ultimii 25 de ani. Procurorii Parchetului General il acuza pe Adrian Sarbu de instigare la evaziune fiscala, spalare de bani si delapidare. * Vedeti in articol filmarea cu Adrian Sarbu la iesirea de la audieri * Cititi in articol declaratia oficiala a sefului Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )