Libnet.ro
UNICEF

07:00

Adrian Severin a fost trimis in judecata de procurorii DNA, dupa ce le-a promis ziaristilor Sunday Times ca va face lobby la Parlamentul European contra cost

Hotnews Hotnews,
 Adrian Severin a fost trimis in judecata de procurorii DNA, dupa ce le-a promis ziaristilor Sunday Times ca va face lobby la Parlamentul European contra cost

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a europarlamentarului Adrian Severin, acuzat de infractiunile de luare de mita si trafic de influenta, in scandalul anchetei sub acoperire realizata de reporterii Sunday Times in 2011. continuă pe Hotnews

Adrian Severin a fost trimis in judecata de procurorii DNA, dupa ce le-a promis ziaristilor Sunday Times ca va face lobby la Parlamentul European

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a europarlamentarului Adrian Severin, acuzat de infractiunile de luare de mita si trafic de influenta, in scandalul anchetei sub acoperire realizata de reporterii Sunday Times in 2011.

Adrian Severin, trimis in judecata de procurorii DNA

Europarlamentarul Adrian Severin a fost trimis in judecata, dupa ce ar fi acceptat sa primeasca 100. 000 de euro pentru a depune amendamente in comisiile de specialitate ale PE, in sprijinul intereselor unor.

Jurnalisti de la Sunday Times, audiati de DNA in dosarul lui Adrian Severin.

Jurnalisti de la Sunday Times au fost audiati prin comisie rogatorie, la cererea DNA, in dosarul lui Adrian Severin, ei aratand ca aveau informatii privind lobbysti care influentau excesiv activitatea din PE si ca se dadeau bani unor deputati, in schimbul modificarii legilor, informeaza Mediafax. Potrivit rechizitoriului prin care procurorii anticoruptie l-au deferit justitiei pe Severin, in cursul anchetei, mai multi oficiali si jurnalisti de la publicatia britanica Sunday Times au dat .

Adrian Severin, despre trimiterea in judecata: Este o inscenare. Stiu ca am un desert de traversat

Europarlamentarul Adrian Severin a declarat miercuri ca a luat la cunostinta de trimiterea sa in judecata, sustinand in continuare ca este vorba despre o inscenare. Repet ca avem de a face cu o.

LUARE DE MITA: Adrian Severin, trimis in judecata

Europarlamentarul Adrian Severin a fost trimis in judecata de procurorii DNA, care il acuza de luare de mita si trafic de influenta, dupa ce ar fi acceptat sa primeasca 100. 000 de euro pentru a depune amendamente in comisiile de specialitate ale PE, in.

Europarlamentarul Adrian Severin, trimis in judecata de DNA pentru luare de mita si trafic ...

Europarlamentarul Adrian Severin a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru luare de mita si trafic de influenta. In rechizitoriul intocmit de procurori se arata faptul ca in perioada decembrie 2010 martie 2011, Adrian Severin, in calitate de membru in Parlamentul European, a acceptat sa primeasca 100. 000 euro anual din partea reprezentantiilor unei societati comerciale, in schimbul depunerii de amendamente in comisiile de specialitate ale .

Adrian Severin, trimis in judecata de DNA

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus trimiterea in judecata a europarlamentarului Adrian Severin, in sarcina caruia s-au retinut infractiunile de luare de mita si trafic de influenta, informeaza un comunicat al DNA.

Europarlamentarul Adrian Severin, trimis in judecata pentru luare de mita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au anuntat ieri ca l-au trimis in judecata pe europarlamentarului Adrian Severin. Acesta va fi judecat de magistratii Curtii Supreme pentru luare de mita si trafic de influenta.

VIDEO Europarlamentarul Adrian Severin, trimis in judecata pentru luare de mita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au anuntat ieri ca l-au trimis in judecata pe europarlamentarului Adrian Severin. Acesta va fi judecat de magistratii Curtii Supreme pentru luare de mita si trafic de influenta.

Europarlamentarul Adrian Severin, trimis in judecata de DNA pentru luare de mita si trafic de influenta

Europarlamentarul Adrian Severin, a fost trimis in judecata de DNA pentru luare de mita si trafic de influenta. Severin a fost trimis in judecata in dosarul Mita pentru amendamente in Parlamentul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )