Libnet.ro
UNICEF

06:00

Adrian Ursu: Nu este prima data cand Ponta si Antonescu vorbesc dar nu se inteleg

Antena3 Antena3,
Adrian Ursu: Nu este prima data cand Ponta si Antonescu vorbesc dar nu se inteleg

Adrian Ursu a discutat in cadrul emisiunii 100 de Minute despre reesalonarea ratelor la banca pentru persoanele care se afla in imposibiltatea de a achita taxele. Crin Antonescu si Victor Ponta se pare ca nu s-au. continuă pe Antena3

Imobiliarele in 2014: real estate-ul, considerat atractiv pentru investitii pentru prima data in ultimii 2 ani

Pentru prima data in ultimii doi ani, majoritatea respondentilor din tarile europene care au participat la studiul dedicat investitiilor in imobiliare realizat de EY considera ca piata imobiliara este o destinatie atractiva pentru investitii.

Primarul Chisinaului: Ponta ar trebui sa mearga la Tiraspol, nu la Soci.

Primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, a declarat, miercuri seara, la B1 TV, ca premierul Victor Ponta ar trebui sa mearga mai degraba la Tiraspol si nu la Soci, cu referire la retinerea unui profesor roman la Tiraspol. Nu este pentru prima data cand Rusia prin regimul de la Tiraspol isi manifesta obraznicia in ceea ce priveste scolile cu predare in limba romana, a declarat edilul. Acesta a catalogat acuzatiile aduse profesorului drept puerile. Citeste si: UPDATE. Parlamentul European cere .

Surse: Frunzaverde, propunerea PNL pentru Interne. intalnire Ponta-Antonescu, pe tema MAI

Update 14. 10 - Premierul Victor Ponta a anuntat, joi, dupa CEx al PSD, ca va avea curand o intalnire cu copresedintele USL, Crin Antonescu, pe subiectul Ministerului de Interne. Cei doi vor discuta despre.

Cum reactioneaza un roman cand gusta pentru prima data dintr-un hamburger? VIDEO

Un experiment menit sa testeze reactiile oamenilor cand mananca burgeri din lanturi fast-food diferite a adus persoane din diferite zone ale lumii in situatia de a incerca aceste sandwich-uri pentru prima .

Bucurie in familia Jonas! Kevin a devenit pentru prima data tata

Bucurie pentru unul din fratii Jonas. Este vorba de Kevin, care a devenit tata, dupa ce sotia lui, Danielle, a adus pe lume o fetita.

Adrian Lupsan este noul director de dezvoltare al Certinvest

Societate de administrare a investitiilor Certinvest l-a recrutat pe Adrian Lupsan foto) pentru functia de director de dezvoltare. Lupsan este si vicepresedinte al Bursei de Valori Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2955 seconds )