Libnet.ro
UNICEF

19:30

Adriean Videanu, aflat sub control judiciar, prezent la Politie (VIDEO)

B1 B1,
Adriean Videanu, aflat sub control judiciar, prezent la Politie (VIDEO)

Adriean Videanu trebuie sa se prezinte de doua ori pe saptamana la Politie. Fostul ministru al Economiei se afla sub control judiciar pentru o perioada de 60 de zile in dosarul Bica 2. Videanu i-ar fi cerut. continuă pe B1

Adriean Videanu, aflat sub control judiciar, a fost la Sectia 12 Politie

Adriean Videanu a fost, marti dimineata, la Sectia 12 Politie, unde trebuie sa se prezinte de doua ori pe saptamana, potrivit obligatiilor stabilite in cadrul masurii controlului judiciar, dispusa in cazul sau in dosarul disjuns din cel al despagubirii.

Primar aflat sub control judiciar evita denuntatorii la biblioteca

Romeo Stavarache, primarul municipiului Bacau, suspendat de peste sapte luni, deoarece s-a aflat in arest preventiv si apoi la domiciliu intr-un dosar de coruptie, se va intoarce de luni, 16 februarie, la munca,.

Adriean Videanu, la Sectia 12 Politie. El este sub control judiciar

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu a ajuns, marti dimineata, la Sectia 12 Politie mai devreme decat ora stabilita saptamana trecuta, cu politistii supraveghetori. Conform programului stabilit in cadrul masurii controlului judiciar, Videanu trebuie sa se prezinte la Sectia 12 Politie in zilele de marti si joi, la ora 09.

Seful Directiei Agricole Mures, Liviu Timar, trimis in judecata sub control judiciar

Procurorii anticoruptie au dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a directorului Executiv al Directiei Agricole si Dezvoltare Rurala DADR) Mures, Liviu Timar, dar si a unui om de afaceri muresean pentru luare, respectiv dare de mita in forma continuata.

Latifundiarul Stefan Poienaru si fiica sa au fost pusi sub control judiciar

In urma perchezitiilor desfasurate la Fetesti, procurorii anticoruptie au decis sa-l cerceteze sub control judiciar pe latifundiarul Stefan Poienaru. Potrivit unui comunicat de presa al DNA, Poienaru are patru capete de acuzare. in acelasi dosar este urmarita penal si Maria Ecaterina Traicu Valeanu, fiica acestuia.

Legaturi periculoase in dosarul de coruptie din Ialomita. Conducerea ADR Sud Muntenia, pusa sub control judiciar de DNA, pentru abuz in serviciu

Bratul lung al DNA-ului a ajuns si la Calarasi. Directorul Agentiei de Dezvoltarea Regionala ADR)Sud Muntenia si adjunctul acestuia sunt anchetati sub control judiciar timp de 60 de zile in dosarul in care seful Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca, a fost, marti, retinut.

Mesajele de disperare postate pe Facebook de o tanara batuta de iubit au dat roade: barbatul a fost pus sub control judiciar

Alin Cristian Scarlat, barbatul care si-a batut in repetate randuri fosta iubita, a fost pus sub control judiciar de catre procurorii tulceni.

Alin Cristian Scarlat, barbatul care si-a batut fosta iubita in repetate randuri, a fost pus sub control judiciar

Alin Cristian Scarlat, barbatul care si-a batut in repetate randuri fosta iubita, a fost pus sub control judiciar de catre procurorii tulceni.

Adriean Videanu, la Politie pentru controlul judiciar

Adriean Videanu s-a prezentat, marti, la sediul sectiei 12 de Politie, respectand masura controlului judiciar. Prima data cand s-a prezentat la politie, Videanu nu a vrut sa dea declaratii, explicand ca vorbes.

Adriean Videanu da cu subsemnatul la Politie

Adriean Videanu da cu subsemnatul la Politie. Fostul ministru al Economiei a fost marti dimineata, in jurul 8, la Sectia 12 de Politie, unde trebuie sa mearga dupa ce a fost eliberat din arest si pus sub cont.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )