Libnet.ro
UNICEF

08:00

Adriean Videanu a ajuns la inalta Curte, unde vor fi judecate contestatiile la masurile preventive impuse in dosarul Bica 2 (VIDEO)

B1 B1,
Adriean Videanu a ajuns la inalta Curte, unde vor fi judecate contestatiile la masurile preventive impuse in dosarul Bica 2 (VIDEO)

Arestatii din dosarul Bica 2 contesta masurile preventive. Vineri, magistratii inaltei Curti judeca recursurile la arestare pentru Alina Bica, Dorin si Alin Cocos, Ionut Mihailescu, informeaza B1 TV. continuă pe B1

Adriean Videanu a ajuns la inalta Curte, unde vor fi judecate contestatiile la masurile preventive impuse in dosarul Bica 2

Arestatii din dosarul Bica 2 contesta masurile preventive. Vineri, magistratii inaltei Curti judeca recursurile la arestare pentru Alina Bica, Dorin si Alin Cocos, Ionut Mihailescu, informeaza B1 TV.

Adriean Videanu, la ICCJ

Adriean Videanu a ajuns, vineri, in jurul orei 8. 30, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde vor fi judecate contestatiile la masurile preventive impuse in dosarul Bica 2, relateaza B1 Tv.

Nou termen vineri la Inalta Curte in dosarul 'Referendumul'

Un nou termen in dosarul 'Referendumul' , in care este judecat ministrul Liviu Dragnea, va avea loc vineri la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), potrivit Agerpres.

Victor Ponta, catre Robert Cazanciuc: Va rog sa continuati discutiile cu CSM, inalta Curte ca sa gasim solutia de functionare a ANRP (VIDEO)

Premierul Victor Ponta i-a cerut miercuri ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, sa continue discutiile cu Consiliul Suprem al Magistraturii si inalta Curte de Casatie si Justitie in vederea gasirii unei.

Rusia primeste 50 de nave si submarine noi in 2015. Unde vor stationa

Fortele navale ruse vor primi 50 de nave si submarine militare noi sau modernizate in cursul anului 2015, dintre care unele probabil vor fi stationate in Marea Neagra, in contextul tensiunilor cu Alianta Nord-Atlantica din cauza crizei ucrainene, potrivit Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )