Libnet.ro
UNICEF

22:30

Adriean Videanu, retinut in dosarul Alinei Bica. Politicianul a iesit cu catuse din sediul DNA

România Liberă România Liberă,
Adriean Videanu, retinut in dosarul Alinei Bica. Politicianul a iesit cu catuse din sediul DNA

Adriean Videanu, a fost retinut, joi seara, de procurorii anticoruptie, in dosarul fostei sefe a DIICOT Alina Bica. El este acuzat de complicitate la abuz in serviciu. continuă pe România Liberă

VIDEO Adriean Videanu, retinut de DNA in dosarul fostei sefe a DIICOT Alina Bica; acuzatia - complicitate la abuz in serviciu

Adriean Videanu, fost ministru al Economiei, a fost retinut joi seara de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru complicitate la abuz in serviciu, au declarat pentru Agerpres surse judiciare. El a fost audiat la DNA timp de mai multe ore, fiind citat in dosarul disjuns din cel in care a fost trimisa in judecata Alina Bica, fost sef al DIICOT. 36 Adriean Videanu a fost scos incatusat din sediul central al DNA, pentru a fi dus in centrul de arest al Politiei Capitalei. El nu a facut declaratii presei.

Adriean Videanu, retinut pentru complicitate la abuz in serviciu in dosarul in care este cercetata si Alina Bica, fosta sefa a DIICOT

Fostul ministru Adriean Videanu a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Presedintele PDL Bucuresti este acuzat de complicitate la abuz in serviciu intr-un dosar in care este cercetata si Alina Bica, fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT).

UPDATE. Adriean Videanu, RETINUT DE DNA

UPDATE 19:35 -Adriean Videanu nu a facut declaratii la iesirea din sediul DNA. UPDATE 19:10 - Adriean Videanu a fost retinut de procurorii DNA pentru 24 de ore. Avocatul lui Adriean Videanu a declarat, la.

UPDATE. Adriean Videanu, RETINUT DE DNA, anchetat pentru un prejudiciu de 11 MILIOANE de dolari

UPDATE 19:35 -Adriean Videanu nu a facut declaratii la iesirea din sediul DNA. Videanu a fost scos incatusat din sediul central al DNA, joi seara, pentru a fi dus in centrul de arest al Politiei.

Fiul lui Dorin Cocos, Alin, audiat la DNA, in dosarul Alinei Bica

Fiul lui Dorin Cocos, Alin, si fosta sotie a omului de afaceri, Olguta Chiriac, au fost audiati la DNA, intr-un dosar al Alinei Bica, disjuns din cel privind despagubirea ilegala de la ANRP.

Adriean Videanu a fost retinut pentru 24 ore in dosarul Alinei Bica (VIDEO)

Presedintele PDL Bucuresti, AdrieanVideanu a fost retinut, joi seara, pentru 24 de ore de procuroriiDirectieiNationale Anticoruptie DNA), in dosarul fostei sefe a DIICOT Alina Bica,.

Adriean Videanu, retinut de procurii DNA. A fost dus in arestul Politiei Capitalei

Adriean Videanu, retinut joi seara de procurorii DNA in dosarul fostei sefe a DIICOT Alina Bica. El a fost scos incatusat din sediul central al DNA pentru a fi dus in arestul Politiei Capitalei.

UPDATE. Omul de afaceri Gheorghe Stelian, audiat la DNA, in dosarul Alinei Bica

Omul de afaceri Gheorghe Stelian, beneficiar al despagubirii pentru terenul supraevaluat din dosarul retrocedarilor in care este judecata si Alina Bica, este audiat, miercuri dimineata, la DNA.

Omul de afaceri Gheorghe Stelian, cercetat in dosarul Alinei Bica, audiat la DNA

Omul de afaceri Gheorghe Stelian, beneficiar al despagubirii pentru terenul supraevaluat din dosarul retrocedarilor in care este judecata si Alina Bica, este audiat, miercuri dimineata, la DNA.

Alin Cocos si mama acestuia, la DNA: Au fost citati ca martori in dosarul Alinei Bica

Alin Cocos, fiul omului de afaceri Dorin Cocos, a ajuns marti la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, relateaza B. Cocos a fost citat de procurori pentru a face precizari referitoare la dosarul disjuns din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2738 seconds )