Libnet.ro
UNICEF

22:00

Adversar si o reintalnire surpriza pentru Simona Halep in optimi la Wuhan

Adevărul Adevărul,
Adversar si o reintalnire surpriza pentru Simona Halep in optimi la Wuhan

Simona Halep si-a aflat adversara din optimile de finala ale turneului de la Wuhan. Aceasta e antrenata de doi romani. continuă pe Adevărul

Adversara surpriza pentru Simona Halep la Wuhan

Simona Halep si-a aflat adversara din optimile de finala ale turneului de la Wuhan. Aceasta e antrenata de doi romani, scrie Adevarul. ro. Yaroslava Shvedova, din Kazakstan, a invins-o azi in.

Surpriza neplacuta pentru Simona Halep, de ziua ei: Jucatoarea a fost nevoita sa abandoneze un meci, dupa ce a fost lovita de o minge

Perechea formata din jucatoarele de tenis Simona Halep si Jelena Ostapenko a abandonat, marti, meciul din primul tur al turneului de la Wuhan, dupa ce jucatoarea romana a fost lovita de o minge, in urechea stanga.

Ghinion pentru Simona Halep de ziua ei: Sportiva a fost lovita de o minge in ureche si a abandonat meciul de dublu de la Wuhan (FOTO)

Simona Halep implineste marti 25 de ani. Desi trebuie sa fie o zi de sarbatoare pentru sportiva din Romania, ghinionul a lovit. in timp ce juca in proba de dublu a turneului de la Wuhan,.

S-a decis ora la care va juca Simona Halep in optimile de la Wuhan

Meciul dintre Simona Halep, locul 5 WTA, si Iaroslava Svedova din Kazahstan, locul 41 WTA, se va disputa, miercuri, de la ora 07. 00, in optimile de finala ale turneului Wuhan Open. Partida este prima pe arena ce.

Simona Halep aniverseaza 25 de ani tot prin munca. Romanca se afla in plin turneu la Wuhan, iar organizatorii i-au oferit o super surpriza (VIDEO)

Simona Halep aniverseaza marti 25 de ani si cum in aceasta perioada romanca se afla in plin turneu in China, organizatorii turneului de la Wuhan i-au organizat o surpriza de.

WTA Wuhan: Simona Halep vs Irina Camelia Begu 6-3, 2-0/ Abandon Begu - Halep, calificare in optimi

Simona Halep a castigat si al cincilea duel cu Irina Camelia Begu 26 WTA), numarul 5 mondial calificandu-se in optimile turneului de categorie Premier de la Wuhan China). La scorul de 6-3, 2-0 in favoarea Simonei, Irina s-a retras din cauza unor dureri la spate. Meciul a durat o ora si 9 minute.

LIVE Simona Halep-Yaroslava Shvedova in turul 3 la Wuhan Open (miercuri, 7:00)

Simona Halep joaca impotriva Yaroslavei Shvedova din Kazahstan, miercuri dimineata de la ora 7:00, pentru un loc in sferturile turneului Wuhan Open, dotat cu premii totale in valoare de 2. 28 milioane de dolari.

Simona Halep a castigat duelul romanesc de la turneul de la Wuhan: Irina Begu a abandonat accidentata in setul 2

Simona Halep a castigat meciul disputat in turul doi al turneului de tenis de la Wuhan impotriva conationalei Irina Begu. Begu s-a retras in setul 2 la scorul de 6-3 2-0 pentru Halep.

Cand are loc duelul Simona Halep-Irina Begu, la turneul de la Wuhan, si care este bilantul intalnirilor directe dintre ele

Sortii au decis ca Simona Halep si Irina Begu, cele mai bune jucatoare din Romania, sa se intalneasca in turul al doilea la Wuhan.

Conflictul dintre Simona Halep si Irina Begu nu s-a incheiat: Cele doua s-a ignorat permanent pe timpul meciului disputat la Wuhan

Meciul disputat de Simona Halep si Irina Begu in timpul turneului din primavara de la Madrid a pornit un conflict intre cele doua care nu sunt finalizat nici in prezent. La turneul de la Wuhan cele.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )