Libnet.ro
UNICEF

18:00

Aeroportul din Toulouse, evacuat din motive de securitate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Aeroportul din Toulouse, evacuat din motive de securitate

ACTUALIZARE 10:44 Motivul evacuarii aeroportului din Toulouse, un pachet suspect Aeroportul din Toulouse sud) a fost evacuat miercuri dimineata pentru o inspectie de securitate dupa descoperirea unui pachet suspect, au anuntat autoritatile, in conditiile in care Franta se afla in alerta maxima dupa atentatele de marti de la Bruxelles, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Aeroportul din Toulouse, evacuat din motive de securitate

ACTUALIZARE 10:44 Motivul evacuarii aeroportului din Toulouse, un pachet suspect Aeroportul din Toulouse sud) a fost evacuat miercuri dimineata pentru o inspectie de securitate dupa descoperirea unui pachet suspect, au anuntat autoritatile, in conditiile in care Franta se afla in alerta maxima dupa atentatele de marti de la Bruxelles, relateaza AFP.

Autoritatile franceze au EVACUAT aeroportul din Toulouse. Alerta s-a dovedit falsa

Autoritatile din Franta au ordonat evacuarea aeroportului din Toulouse, miercuri dimineata.

Eurodeputatul Maria Grapini: 30 de romani au sosit pe aeroportul din Bruxelles. Nu reusesc sa dau de ei

Eurodeputatul Maria Grapini a declarat pentru News. ro ca un grup de 30 de romani au sosit pe aeroportul din Bruxelles la ora locala 9. 00, la invitatia ei, ea sustinand ca a incercat sa ii.

Grapini: 30 de romani erau pe aeroportul din Bruxelles

Europarlamentara Maria Grapini a declarat, pentru News. ro, ca 30 de romani au sosit pe aeroportul din Bruxelles la ora locala 9. 00, la invitatia ei, dar ca nu reuseste sa ii contacteze, de la producerea exploziilor.

Fiica lui Rednic, marturie de la atentatele de pe aeroportul din Bruxelles

Fiica antrenorului Mircea Rednic, Luana Rednic, se afla pe aeroportul din Bruxelles in momentul exploziilor de marti dimineata. Ea a povestit, la postul tv Digi 24, ca s-au auzit doua bubuituri puternice, dar si focuri de arma, apoi, si a luat-o la fuga, fiind trasa de un barbat intr-un birou, in timp ce tavanul cazuse.

Washington: teroristii au vizat cetateni americani in explozia de la aeroportul din Bruxelles

Seful serviciului de securitate al Casei Albe a anuntat miercuri ca teroristii ar fi vizat cetateni americani in explozia de la aeroportul Zaventem din metropola belgiana, intrucat unul dintre atacatori s-a detonat in apropiere de biroul de imbarcare al companiei American Airlines, transmite Reuters, citata de news. ro.

Belgia: Politia a emis un mandat de cautare vizand un suspect in atentatele de pe aeroportul din Bruxelles

Politia a emis un mandat de cautare ce vizeaza un barbat suspectat de implicare in atacurile cu bomba comise marti pe aeroportul din Bruxelles, in urma carora cel putin 10 persoane si-au pierdut viata, anunta Reuters. Facand apel la martori pentru oferirea de informatii, politia a difuzat fotografia unui barbat, imbracat in camasa si geaca albe si purtand o palarie de culoare inchisa, ce impinge un carucior cu bagaje prin aeroport.

Atentat pe aeroportul din Bruxelles. Autoritatile au declansat planul de catastrofa

Doua explozii puternice s-au produs in aceasta dimineata pe aeroportul Zaventem din Bruxelles. Atentat pe aeroportul din Bruxelles. Iata primele imagini de la fata locului - VIDEO Fortele de ordine si.

Atentat pe aeroportul din Bruxelles. Ce spun martorii

Doua explozii puternice s-au produs in aceasta dimineata pe aeroportul Zaventem din Bruxelles. Atentat pe aeroportul din Bruxelles. Iata primele imagini de la fata locului - VIDEO Martorii au declarat.

FOTO. Hamalul erou de la aeroportul din Bruxelles. Ce a facut pentru a-si castiga acest apelativ

Un hamal s-a transformat in erou in timpul atacurilor de la aeroportul din Bruxelles, dupa ce martorii au povestit cum a salvat sapte persoane ranite, scrie The Independent.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )