Libnet.ro
UNICEF

07:30

Aeroportul Henri Coanda, in topul aerogarilor europene dupa cresterea traficului in primul trimestru

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Aeroportul Henri Coanda, in topul aerogarilor europene dupa cresterea traficului in primul trimestru

Aeroportul Henri Coanda a fost clasat e locul trei in topul european al aeroporturilor care au inregistrat cea mai mare crestere a traficului aerian in primul trimestru al acestui an, potrivit Airports Council International-Europe, la categoria. continuă pe Wall-Street Ro

Aeroportul Henri Coanda, pe locul al treilea dupa cresterea traficului in primul trimestru din 2015, in topul aerogarilor europene cu 5 - 10 milioane de pasageri

Aeroportul Henri Coanda ocupa locul al treilea in topul aeroporturilor care au inregistrat cea mai mare crestere a traficului aerian in primul trimestru al acestui an, la categoria aerogarilor cu 5 - 10 milioane.

Aeroportul Henri Coanda, in top 3 din Europa cu cea mai mare crestere a traficului aerian

Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti a fost clasat de catre Airports Council International-Europe pe locul al treilea in topul european al aeroporturilor care au inregistrat cea mai mare crestere a traficului aerian in primul trimestru al anului, la categoria aeroporturilor care au avut intre cinci si zece milioane de pasageri, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Henri Coanda, locul 3 in topul aeroporturilor din Europa cu cea mai mare crestere a traficului aerian

Airports Council International-Europe a publicat un nou top al aeroporturilor europene care au inregistrat cea mai mare crestere a traficului aerian in primul trimestru al anului 2015, la categoria aeroporturilor care au avut intre 5 si 10 milioane de pasageri.

PSD i-a raspuns presedintelui Iohannis dupa atacurile acestuia la Ponta. Ce acuze aduc social-democratii

Partidului Social Democrat, al carui presedinte este Victor Ponta, a reactionat la declaratiile presedintelui Iohannis facute pe Aeroportul Henri Coanda la intoarcerea din vizita in Polonia. intr-un comunicat de presa al purtatorului de cuvant al PSD, Gabriela Podasca, se afirma ca vrea sa creada ca iritarea presedintelui nu este rezultatul lobby-ului celor care nu mai pot fura bani din sanatate.

Klaus Iohannis, dupa vizita in Polonia: Libertatea si pacea nu trebuie niciodata subintelese, ci intarite

Presedintele Klaus Iohannis a facut declaratii de presa la Aeroportul Henri Coanda, dupa sosirea din Polonia unde a participat la manifestarile de marcare a 70 de ani de la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )