Libnet.ro
UNICEF

01:05

Afaceri estimate la peste 50 milioane de euro pe termen lung dupa participarea la expozitie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Afaceri estimate la peste 50 milioane de euro pe termen lung dupa participarea la expozitie

Directorul general al GastroPan 2016, Ildiko Varadi-Erdos, a declarat sambata, pentru Agerpres, ca in cele trei zile ale expozitiei de la Targu Mures s-au concretizat afaceri estimate la peste doua milioane de euro, insa valoarea beneficiilor pe termen lung in urma negocierilor purtate si a contractelor incheiate se ridica la peste 50 milioane de euro. continuă pe Ziarul Bursa

Proiect: Impozitarea suplimentara a supermarketurilor cu profit de peste 3 milioane de euro pe an

Suprataxarea supermarketurilor care au un profit de peste 3 milioane de euro face parte dintr-un proiect al unui grup de parlamentari ce doreste introducerea acestei impozitari suplimentare.

Maroc. Renault va investi peste 900 milioane de euro si va crea 50.000 de locuri de munca

Maroc. Renault va investi peste 900 milioane de euro si va crea 50. 000 de locuri de munca .

Renault va investi peste 900 milioane de euro si va crea 50.000 de locuri de munca in Maroc

Constructorul auto francez Renault, proprietarul Dacia, a semnat un acord cu autoritatile din Maroc pentru a investi peste 900 milioane de euro in ideea de a pune la punct un ecosistem industrial in aceasta tara nord africana, a declarat vineri Ministrul marocan al Industriei, informeaza AFP.

Fermierii romani primesc vineri peste 13 milioane de euro

Fermierii romani vor primi, vineri, o prima transa, in valoare de 13,68 milioane de euro, ca subventie pe suprafata, aferenta anului 2015, informeaza un comunicat al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA).

Supermarketurile cu profit de peste 3 milioane de euro pe an ar putea fi impozitate suplimentar

Un grup de parlamentari vor introducerea unei suprataxe pentru supermarketurile care au un profit de peste 3 milioane de euro, potrivit unei initiative legislative depuse la Senat.

Pericol pentru uzina Dacia de la Mioveni? Renault va investi peste 900 de milioane de euro in Maroc si va crea 50.000 de locuri de munca

Grupul Renault, proprietarul producatorului auto Dacia, a semnat un acord cu autoritatile din Maroc pentru a investi peste 900 de milioane de euro in vederea dezvoltarii unui ecosistem industrial in tara nord africana, ceea ce va implica crearea a 50. 000 de noi locuri de munca, a declarat ministrul marocan al Industriei, potrivit AFP.

Licitatie de aproape 4 milioane de euro: Posta Romana vrea sa cumpere carburanti pentru 914 masini din parcul auto cu care transporta trimiterile postale

Posta Romana vrea sa cumpere carburanti pe o perioada de un an pentru consumul intern si a necesarului subunitatilor subordonate, contract cu o valoare estimata cu TVA de peste 17,2 milioane lei aproape 4 milioane de euro), finantat din surse proprii, potrivit unui anunt publicat joi in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). In caietul de sarcini, Posta precizeaza ca este cel mai mare operator de profil din tara, ca dispune de o retea teritoriala de peste 5. 500 oficii postale dintre care 950 oficii postale informatizate, distribuind saptamanal peste 11 milioane de trimiteri postale la peste 7. 000 adrese de distributie, folosind un numar de 914 masini de transport din parcul auto propriu.

Groupama Asigurari: In 2015 am platit despagubiri de aproximativ 100 milioane euro, cea mai mare despagubire de 2,1 milioane lei fiind pentru o polita RCA

Groupama Asigurari a anuntat vineri ca anul trecut a platit despagubiri in valoare de aproximativ 100 de milioane de euro pe segmentul de de asigurari non-life, 68% din suma reprezentand despagubiri achitate persoanelor juridice. Cea mai mare dauna platita de Groupama in 2015 a reprezentat despagubirea pentru o polita RCA, de peste 2,1 milioane de lei. Conform datelor ASF, Groupama s-a situat anul trecut pe locul trei in piata asigurarilor atat in ceea ce priveste veniturile cat si despagubirile platite si pe locul noua in topul asiguratorilor cu cele mai multe reclamatii de la clienti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )