Libnet.ro
UNICEF

01:05

Afganistanului nu-i pasa de realegerea lui Barack Obama pentru ca SUA au ...

România Liberă România Liberă,
Afganistanului nu-i pasa de realegerea lui Barack Obama pentru ca SUA au ...

Realegerea presedintelui american Barack Obama a fost primita cu indiferenta in Afganistan, unde populatia se teme ca tara va cadea din nou prada razboiului dupa retragerea trupelor occidentale prevazuta pentru sfarsitul lui 2014, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Barack Obama si rivalul sau republican au fost de acord cel putin asupra unui punct in timpul maratonului electoral: retragerea militarilor americani pana la sfarsitul lui 2014, chiar daca prima putere mondiala nu a reusit sa-i . continuă pe România Liberă

Realegerea lui Barack Obama, tratata cu indiferenta de poporul afgan: Obama sau Romney, a fost acelasi lucru pentru mine

Poporul din Afganistan a tratat cu indiferenta realegerea lui Barack Obama pentru inca patru ani la Casa Alba, oamenii temandu-se ca tara va fi din nou cuprinsa de razboi, dupa retragerea trupelor occidentale.

Mii de newyorkezi celebreaza REALEGEREA lui Barack Obama.

Mii de persoane au celebrat, marti seara, realegerea lui Barack Obama in Time Square, New York, fluturand steaguri mici si scandand inca patru ani, atunci cand posturile de televiziune au anuntat ca el a castigat in fata republicanului Mitt Romney, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Obama, Obama, striga multimea, in timp ce masinile claxonau de bucurie. CNN si Fox News, doua canale concurente, au transmis seara electorala in direct pe ecrane gigantice, in timp ce mii de persoane, in .

Madonna s-a rugat in genunchi pentru realegerea lui Barack Obama in functia de presedinte SUA

Celebra cantareata s-a rugat marti seara, alaturi de dansatorii ei, pentru ca Barack Obama sa ramana la Casa Alba. Madonna i-a dedicat presedintelui Barack Obama spectacolul ei din Pittsburgh de marti seara.

Vezi ce mesaj i-a transmis Basescu presedintelui american reales, Barack Obama.

Presedintele Traian Basescu i-a transmis, miercuri, un mesaj de felicitare presedintelui SUA, Barack Obama, pentru realegerea sa in functie, exprimandu-si speranta ca va avea ocazia sa il reintalneasca in viitorul apropiat, potrivit Mediafax. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, in mesajul transmis, presedintele Traian Basescu mentioneaza ca realegerea lui Barack Obama in functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii vine intr-un moment foarte prilenic pentru .

MAE il felicita pe Barack Obama pentru realegerea in functia de presedinte al SUA

Ministerul Afacerilor Externe i-a adresat felicitari presedintelui reales al SUA, Barack Obama, exprimand totodata convingerea ca vor continua eforturile de consolidare si extindere a Parteneriatului Strategic.

UE il felicita pe Barack Obama si vrea sa infrunte, impreuna cu el, provocarile ...

Uniunea Europeana l-a felicitat, miercuri, pe Barack Obama pentru realegerea sa la Casa Alba, exprimandu-si dorinta ca UE si Statele Unite sa isi consolideze relatiile bilaterale si sa infrunte impreuna provocarile globale, in special in materie de securitate si economie, relateaza AFP, citata de Mediafax. Primul care a reactionat a fost presedintele Consiliului Uniunii Europene, Herman Van Rompuy, pe contul sau de Twitter. Foarte bucuros de realegerea presedintelui Obama, a scris el in .

Julian Assange (WikiLeaks): Barack Obama este un lup deghizat in miel

Barack Obama este un lup deghizat in miel, afirma fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, ca reactie la realegerea presedintelui Statelor Unite, informeaza AFP. Obama pare a fi un om simpatic. Aici este proble.

Julian Assange: Barack Obama este un lup deghizat in miel.

Barack Obama este un lup deghizat in miel, afirma fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, ca reactie la realegerea presedintelui Statelor Unite, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Obama pare a fi un om simpatic. Aici este problema. , afirma Julian Assange intr-o declaratie facuta prin telefon din sediul ambasadei Ecuadorului din Londra. Ar fi fost mai bine sa fie un miel deghizat in lup decat un lup deghizat in miel, a spus el. Toate actiunile impotriva WikiLeaks au fost initiate de .

Victoria lui Barack Obama a fost sarbatorita in satul kenyan in care s-a nascut tatal sau: A castigat pentru ca stie sa iubeasca oamenii, spune bunica sa, Mama Sarah

Kogelo, satul kenyan in care s-a nascut tatal lui Barack Obama, a sarbatorit miercuri realegerea fiului tarii, care a castigat pentru ca stie sa iubeasca oamenii, dupa cum spune bunica sa, Sarah Obama, relateaza AFP.

ALEGERI SUA. Uniunea Europeana ii transmite felicitari lui Barack Obama: Vrem sa continuam cooperarea stransa cu SUA

Uniunea Europeana l-a felicitat miercuri pe Barack Obama pentru realegerea sa la Casa Alba. Oficialii europeni si-au exprimat dorinta ca UE si Statele Unite sa isi consolideze relatiile bilaterale si sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )