Libnet.ro
UNICEF

11:00

Afla care este prima institutie, din Romania, care a obtinut certificatul Brand de tara

România Liberă România Liberă,
Afla care este prima institutie, din Romania, care a obtinut certificatul Brand de tara

Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti, din Bucuresti, a primit, vineri, certificatul Brand de tara, fiind prima institutie romaneasca ce primeste aceasta titulatura, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Afla care este prima institutie din Romania care a obtinut certificatul Brand de tara

Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti, din Bucuresti, a primit, vineri, certificatul Brand de tara, fiind prima institutie romaneasca ce primeste aceasta titulatura, potrivit Mediafax.

Cafe Therapy, prima cafenea care trateaza alcoolicii si toxicomanii din Romania

Cafe Therapy va fi prima cafenea din Romania in care alcoolicii si toxicomanii se pot trata de vicii. Cafeneaua urmeaza sa fie deschisa la inceputul lunii martie in Bucuresti, cu o investitie de 200. 000 de euro, bani proveniti din fonduri europene.

Echipa de experti internationali, in vizita de evaluare a activitatii de combatere a criminalitatii informatice din Romania

O echipa de experti in criminalitate informatica din Olanda, Suedia si Franta, se afla in aceasta saptamana la Bucuresti pentru evaluarea activitatii de combatere a criminalitatii informatice din Romania, a anuntat marti Ministerul Afacerilor Interne MAI). Activitatea se desfasoara in cadrul celei de-a saptea runde de evaluari reciproce privind securitatea informatica si din delegatie fac parte, in calitate de observatori ai procesului de evaluare, cate un reprezentant din partea Comisiei Europene, ENISA Agentia Europeana pentru Securitatea Retelelor si a Informatiilor), Eurojust si Europol.

Eduard Grosu a cazut in prima etapa din Turul San Luis

Ciclistul roman Eduard Grosu de la formatia Nipo-Vini Fantini, echipa invitata in Turul Italiei din acest an, a ratat sansa implicarii la sprintul masiv de la finalul etapei inaugurale din Turul San Luis Argentina). Un alt roman prezent la start, Serghei Tvetcov de la Androni Giocattoli, a incheiat mansa in acelasi timp cu surprinzatorul invingator. Turul San Luis este prima cursa importanta din calendarul competitional al noului an in ciclism. Aceasta se desfasoara in paralel cu Turul Down Under Australia), cursa din calendarul World Tour.

Filmul Lunetistul american, cu Bradley Cooper, are premiera vineri in cinematografele din Romania

Filmul Lunetistul american American Sniper) va putea fi vizionat de vineri in cinematografele din Romania. Protagonistul pelicuelei este Bradley Cooper, care interpreteaza rolul lui Chris Kyle, cel mai eficient lunetist din istoria militara a Statelor Unite ale Americii, informeaza Mediafax.

Care sunt cele mai ieftine orase din Romania. Resedintele de judet cu cele mai mici costuri ale vietii

Te-ai intrebat vreodata care sunt cele mai ieftine orase din Romania, acele localitati in care costul vietii de zi cu zi nu este unul impovarator? Adevarul a realizat un clasament al oraselor-resedinta de judet in care poti trai si cu un buget mai mic.

Alin Burcea: Numarul turistilor este limitat, banii lor nu sunt. Eu nu doresc sa fiu cel mai ieftin din Romania

Dupa 25 de ani de activitate, Alin Burcea, proprietarul Paralela 45, sustine ca nu doreste sa fie cel mai ieftin din Romania. El spune ca numarul turistilor este limitat, insa banii lor nu sunt, in sensul ca oamenii revin si cumpara vacante de mai.

Piata de birouri din Romania, de 20 de ori mai ieftina decat Hong Kong

Piata de birouri din Romania este de peste 20 de ori mai ieftina decat Hong Kong, cea mai scumpa din lume, si la jumatatea celei din Varsovia, in conditiile in care in Bucuresti cu 100 de milioane de dolari pot fi cumparati 32. 000 de metri patrati de.

A.T. Kearney: Cererea de energie electrica din Romania ar putea stagna pana in 2025, in lipsa unei abordari proactive din partea Guvernului

O analiza a companiei de consultanta A. Kearney indica faptul ca, in lipsa unei abordari proactive din partea Guvernului, cererea de energie electrica din Romania este de asteptat sa stagneze pana in 2025 cu o crestere mai mica de 1% pe an). Pentru a creste cererea, economiile de succes isi construiesc sistemul energetic pe un plan competitiv de dezvoltare a industriei, insa acesta lipseste in Romania, se mai arata in studiul efectuat la cererea Fondului Proprietatea.

Eurostat: Preturile locuintelor din Romania au inregistrat scaderi semnificative in trimestrul trei din 2014

Preturile locuintelor din Romania au scazut in trimestrul al treilea al anului trecut cu 2,3%, in comparatie cu perioada similara a anului 2013. Acesta este al treilea mare declin din Uniunea Europeana, unde.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )