Libnet.ro
UNICEF

06:00

AFP: Militarii rusi au efectuat exercitii in Transnistria.

România Liberă România Liberă,
AFP: Militarii rusi au efectuat exercitii in Transnistria.

Trupe ruse au efectuat exercitii militare in Transnistria, a anuntat vineri un purtator de cuvant al armatei ruse, in contextul in care aceasta fosta republica sovietica se teme de repetarea scenariului ucrainean pe teritroiul sau, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Chirtoaca: Riscul ca Transnistria sa fie anexata Rusiei este major Purtatorul de cuvant al Districtului Militar de Vest, colonelul Oleg Koscetkov, a declarat ca aceste manevre au ca scop sa antreneze trupele in vederea . continuă pe România Liberă

Trupe ruse au efectuat exercitii militare in Transnistria

Trupe ruse au efectuat exercitii militare in Transnistria, o regiune separatista prorusa din Republica Moldova, a anuntat vineri un purtator de cuvant al armatei ruse, in contextul in care aceasta fosta republica sovietica se teme de repetarea scenariului ucrainean pe teritroiul sau, relateaza AFP.

Trupele ruse, antrenate in vederea unui eventual atac inamic. Au efectuat exercitii militare in Transnistria

Trupe ruse au efectuat exercitii militare in Transnistria, o regiune separatista prorusa din Republica Moldova, a anuntat vineri un purtator de cuvant al armatei ruse, informeaza AFP. Purtatorul de cuvant al.

Trupele rusesti au efectuat exercitii militare in Transnistria, in eventualitatea unui atac inamic

Trupe armate rusesti au efectuat exercitii militare in Transnistria, regiune separatista pro-rusa din Republica Moldova, a anuntat vineri un purtator de cuvant al armatei ruse, in conditiile in care aceasta fosta republica sovietica se teme de o repetare a scenariului ucrainean pe teritoriul sau, scrie AFP.

Rusia a efectuat exercitii militare in Transnistria

Trupe ale Federatiei Ruse au executat exercitii militare in Transnistria, regiune separatista din estul Republicii Moldova, conform declaratiilor purtatorului de cuvant al Districtului militar Vest, colonelul Oleg Kocetkov , potrivit presei internationale.

Vladimir Putin: Militarii rusi se afla legal in Crimeea

Presedintele Vladimir Putin a declarat marti, intr-un discurs in Parlament, ca Moscova isi rezerva dreptul de a folosi trupe pentru protejarea etnicilor rusi de radicali, dar ca nu a facut acest lucru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )