Libnet.ro
UNICEF

00:08

AGA Transelectrica aproba dividende de 5 ori mai mari decat in 2013

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
AGA Transelectrica aproba dividende de 5 ori mai mari decat in 2013

AGA Transelectrica TEL) a aprobat acordarea de dividende in valoare cumulata de 163,3 milioane lei 36,7 milioane euro), suma de 5,5 ori mai mare decat cea distribuita anul trecut si, totodata, reprezentand 80% din profitul inregistrat anul trecut de. continuă pe Wall-Street Ro

Afacerile industriei de componente auto sunt de doua ori mai mari decat ale Dacia si Ford la un loc

Cifra de afaceri a furnizorilor de componente auto care au activitati in Romania a fost de circa 10,7 miliarde euro in 2013, de doua ori mai mare decat afacerile Dacia si Ford luate impreuna 5,2 miliarde euro), iar valoarea exporturilor intregului sector auto masini si piese) a ajuns la 24% din totalul exportului national, arata datele Asociatiei Constructorilor de Automobile din Romania ACAROM) si Eurostat.

Cadou de ziua copilului pentru elevii din Botosani: cei care invata foarte bine primesc burse scolare de merit mai mari cu 50%

Prin votul consilierilor locali, elevii care invata bine vor primi burse de la Primarie de doua ori mai mari decat pana in prezent. Banii in plus vor fi virati catre elevi incepand cu luna iunie. De bursa beneficiaza peste 100 de elevi din Botosani.

Actionarii Nuclearelectrica aproba dividende cu randament 13%

Nuclearelectrica SNN) va distibui dividende in valoare cumulata de aproape 341 milioane lei 76,7 milioane euro), suma de aproape 11 ori mai mare decat cea acordata anul trecut si, totodata, reprezentand 80% din profitul net consemnat in 2013, dupa o.

Alumil tinteste un profit brut de doua ori mai mare in 2014

Producatorul de sisteme de aluminiu Alumil Rom Industry ALU) estimeaza un profit brut de 1,63 milioane lei in acest an, de 2,1 ori mai mare fata de cel din 2013, si a decis sa distribuie actionarilor dividende de 20 milioane lei din castigurile.

Multinationalele, de 6 ori mai multe decat firmele mari romanesti

Numarul grupurilor de firme romanesti a fost in 2012 de 5. 689, in timp ce cele de multinationale erau de aproape sase ori mai multe, respectiv 31. 718, din care majoritatea controlate din strainatate, potrivit datelor Institutului National de Statistica.

Munca in strainatate: de trei ori mai multi barbati decat femei vor sa emigreze

Posibilitatea de a obtine un loc de munca in strainatate atrage tot mai multi romani, in special din randul barbatilor, o arata un studiu realizat de site-ul de joburi Tjobs. ro . De trei ori mai multi barbati decat femei isi doresc sa munceasca in.

Twitter, pierdere de 132 mil. dolari, de 5 ori mai mare fata de anul trecut

Twitter a raportat o pierdere de 132,4 milioane de dolari pentru primul trimestru al acestui an, de aproape 5 ori mai mare fata de pierderea din perioada corespunzatoare a anului trecut, pe fondul unei incetiniri a cresterii numarului de utilizatori.

Sinteza Oradea si-a bugetat un profit de 23 de ori mai mare

Actionarii companiei Sinteza Oradea simbol STZ) au aprobat, ieri, bugetul pentru 2014, estimand un profit net de 1,3 milioane lei, de peste 23 de ori mai mare decat cel inregistrat in 2013.

Paradoxul Capitalei. Aici sunt cele mai mari salarii din tara, dar si cei mai multi restantieri la plata ratelor

Bucurestenii sunt romanii cu cele mai mari salarii, dar si cu cele mai mari restante la banci. Nici in tara situatia nu sta mai bine. Judetele Salaj, Braila si Suceava se afla in topul celor cu cele mai.

Reactia Antenei 3 la retinerea judecatorului Stan Mustata de catre DNA: Expresia celei mai mari disperari, facatura ordinara

Mihai Gadea a afirmat marti seara, la emisiunea sa de la Antena 3, ca retinerea de catre procurorii DNA a judecatorului Stan Mustata si modul in care a fost reflectata aceasta stire in presa basista reprezinta expresia celei mai mari disperari vazute in Romania in ultimii zece ani.

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )