Libnet.ro
UNICEF

07:30

Un agent dublu portughez a fost arestat in timp ce vindea informatii secrete cu privire la NATO unui spion rus

Adevărul Adevărul,
Un agent dublu portughez a fost arestat in timp ce vindea informatii secrete cu privire la NATO unui spion rus

Un agent dublu portughez si un spion rus au fost arestati la Roma in timp ce faceau schimb de informatii clasificate ale NATO si Uniunii Europene. Cei doi s-ar fi intalnit de mai multe ori in ultimii doi ani, iar agentul portughez ar fi primit cate 10. 000 de euro pentru fiecare document furnizat colegului sau rus, transmite cotidianul britanic The Telegraph. continuă pe Adevărul

Un spion portughez a fost prins in timp ce vindea informatii secrete despre NATO unui agent rus

Un spion portughez a fost prins in timp ce dadea informatii clasificate ale NATO unui agent rus. El era un agent dublu care cerea 10. 000 de euro pentru fiecare document secret pe care il dadea Moscovei. At.

Spion portughez, prins cand vindea informatii NATO unui agent rus

Un spion portughez a fost arestat, dupa ce a fost prins in timp ce dadea informatii clasificate ale NATO unui agent rus. Este vorba despre un agent dublu care cerea 10. 000 de euro pentru fiecare document secret.

Un angajat al serviciilor secrete din PORTUGALIA a fost arestat pentru spionaj in favoarea RUSIEI

Un angajat al serviciilor secrete din Portugalia a fost arestat sub suspiciunea de spionaj, coruptie si violarea secretului de stat, deoarece a vandut informatii unei tari straine.

Un imigrant roman a fost arestat in Italia dupa ce a agresat doi politisti

Un imigrant roman a fost arestat, in Italia, pentru vatamare corporala si tulburarea linistii publice,dupa ce a facut scandal intr-un bar si a agresat doi politisti.

Spion portughez arestat dupa ce a fost prins ca furniza informatii ale NATO unui agent rus

Spion portughez arestat dupa ce a fost prins in timp ce dadea informatii clasificate ale NATO unui agent rus. Vorbim despre un agent dublu care cerea 10. 000 de euro pentru fiecare document secret pe care ici.

Cati bani avea Victor Piturca la el cand a fost arestat pentru ca juca barbut. S-a descoperit si ca fostul selectioner tinea acasa, sub calorifer, o mica avere

Actualul antrenor de la Al-Ittihad, Victor Piturca 60 de ani), n-a fost niciodata usa de biserica, avand de patimit din cauza faptului ca ii plac jocurile de noroc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )