Libnet.ro
UNICEF

12:00

Un agent al ISU Maramures a fost gasit mort in aceasta dimineata

Antena3 Antena3,
Un agent al ISU Maramures a fost gasit mort in aceasta dimineata

Un angajat al ISU Maramures a fost gasit mort in aceasta dimineata, in locuinta sa. Barbatul de 42 de ani a fost gasit impuscat cu o arma de vanatoare. Incidentul a fost semnalat la 112 in jurul orei. continuă pe Antena3

Un angajat al ISU Maramures gasit mort in casa dupa ce s-a impuscat in inima

Sinucidere in localitatea Viseu de Sus din judetul Maramures. Un angajat al Detasamentului de Pompieri din localitate s-a impuscat mortal cu o arma de vanatoare. Barbatul in varsta de 43 de ani detinea.

Un angajat al ISU Maramures s-a sinucis

La doar cateva ore dupa ce unul dintre fii sai si-a sarbatorit majoratul, un angajat al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Maramures s-a sinucid. Barbatul s-a impuscat cu o arma de vanatoare, in inima.

Miscarea neasteptata pe care o face Coreea de Nord in aceasta dimineata. Se intampla chiar ACUM

Reprezentanti ai celor doua Corei au inceput miercuri dimineata, in localitatea de frontiera Panmunjom, prima reuniune la nivel inalt din ultimii ani, in speranta unui inceput de cooperare inainte de .

Alerta terorista pe aeroportul din Tel Aviv. Un inel de siguranta al unei grenade a fost gasit intr-un avion ucrainean

Un inel de siguranta al unei grenade a fost descoperit la bordul unui avion de pasageri ucrainean, care se pregatea sa decoleze de pe pista aeroportului Ben Gurion, din Tel Aviv, cu destinatia Kiev. Potrivit presei.

Declarat decedat, a fost gasit citind ziarul in salonul de spital

Familia unui maramuresean plecat la munca in judetul Satu Mare a trecut prin momente grele. Dupa ce in urma cu cateva zile medicii satmareni ii anuntau ca barbatul murise dupa ce i se facuse rau, acestia l-au gasit la spital cititnd ziarul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )