Libnet.ro
UNICEF

19:30

Un agent de paza de la BGS, acuzat ca a cauzat moartea unui fost judoka de 51 de ani in timpul unei interventii

Adevărul Adevărul,
Un agent de paza de la BGS, acuzat ca a cauzat moartea unui fost judoka de 51 de ani in timpul unei interventii

Un agent de la firma de paza BGS a fost retinut la domiciliu miercuri pentru 30 de zile, dupa ce weekendul trecut l-a batut pe un barbat de 51 de ani in timpul unei interventii. Agentul a fost chemat la un bar din zona garii pentru a-l potoli pe barbatul de 51 de ani care, beat fiind, facea scandal. Loviturile aplicate de catre agent i-ar fi cauzat barbatului moartea o zi mai tarziu. continuă pe Adevărul

Spitalul din Curtea de Arges, amendat cu 10.000 lei, pentru moartea unui copil

Spitalul din Curtea de Arges a fost amendat cu 10. 000 de lei pentru management de caz defectuos, in cazul copilului de sapte ani care a murit in unitatea medicala la o zi de la internare, informeaza Mediafax.

Romania, condamnata CEDO pentru moartea unui om impuscat in casa in timpul Revolutiei

Romania a fost condamnata din nou, marti, la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO), pentru lipsa unei investigatii efective in dosarul Revolutiei. Statul trebuie sa-i plateasca 15. 000 de euro vaduvei unui barbat omorat in casa de un glont care a trecut prin fereastra.

Romania, condamnata la CEDO pentru moartea unui om impuscat in casa in timpul Revolutiei

Romania a fost condamnata din nou, marti, la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO), pentru lipsa unei investigatii efective in dosarul Revolutiei, trebuind sa plateasca 15. 000 de euro vaduvei unui barbat omorat in casa, de un glont care a trecut prin fereastra.

Romania, condamnata la CEDO pentru moartea unui om impuscat in casa la Revolutie

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) a condamnat Romania din nou, pentru lipsa unei investigatii efective in dosarul Revolutiei, trebuind sa plateasca 15. 000 de euro vaduvei unui barbat omorat in casa, de un glont care a trecut prin fereastra.

Eveniment marcant in PNL. Liberalii vor petrece sambata la nunta unui fost ministru

Liberalii participa sambata la nunta lui Mihai Voicu cu Claudia Benchescu. Liberalul a fost ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul , iar Claudia Benchescu ocupa in prezent pozitia de presedinte al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )