Libnet.ro
UNICEF

10:30

Agent al Politiei Rutiere din Oradea, retinut pentru mita de 1.200 de lei

Adevărul Adevărul,
Agent al Politiei Rutiere din Oradea, retinut pentru mita de 1.200 de lei

Un agent din cadrul Serviciului Politiei Rutiere Bihor a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce a fost prins luand mita. Omul legii a cerut 1. 200 de lei pentru tergiversarea cercetarilor intr-un dosar penal. El a fost prins in timp ce primea 900 de lei. continuă pe Adevărul

Agent al Politiei Rutiere din Oradea, arestat pentru mita de 1.200 de lei

Un agent din cadrul Serviciului Politiei Rutiere Bihor a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce a fost prins luand mita. Omul legii a cerut 1. 200 de lei pentru tergiversarea cercetarilor intr-un dosar penal. El a fost prins in timp ce primea 900 de lei.

Seful Politiei din Pantelimon, cercetat sub control judiciar pentru mita si furt calificat

Seful Politiei orasului Pantelimon, Alexandru-Adrian Sovar, este cercetat, sub control judiciar, pentru mita si furt calificat, dupa ce a primit 600 de dolari de la un sofer prins baut la volan si i-a luat.

FOTO VIDEO Ginerele regelui asfaltului din Vaslui, retinut pentru 24 de ore, sub acuzatia de omor, in dosarul ciobanului ucis in lanul cu grau

Dupa aproape sase ore de audieri, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui au dispus in aceasta dupa amiaza retinerea pentru 24 de ore a ginerelui omului de afaceri Emil Savin, sub acuzatia de omor. Cornel Selaru sustine ca el cel care l-a calcat cu masina pe cioban, dar din greseala. Maine, tanarul de 31 ani va fi prezentat in fata judecatorilor Tribunalului Vaslui cu propunere de arestare preventiva.

FOTO VIDEO Ginerele Regelui asfaltului din Vaslui, retinut pentru 24 de ore sub acuzatia de omor, in dosarul ciobanului ucis in lanul cu grau

Dupa aproape sase ore de audieri, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui au dispus luni dupa-amiaza retinerea pentru 24 de ore a ginerelui omului de afaceri Emil Savin, sub acuzatia de omor. Cornel Selaru sustine ca el e cel care l-a calcat cu masina pe cioban, dar din greseala. Maine, tanarul de 31 ani va fi prezentat in fata judecatorilor Tribunalului Vaslui cu propunere de arestare preventiva.

Primarul din Prunisor, retinut intr-un dosar de evaziune fiscala

Trei persoane, intre care si primarul comunei Prunisor, Nandi Covlea, au fost retinute pana in prezent de procurorii DIICOT, in urma perchezitiilor din judetele Mehedinti, Timis si Gorj, pentru destructurarea unei grupari de evaziune fiscala care a produs un prejudiciu de sase milioane de lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2819 seconds )