Libnet.ro
UNICEF

20:30

Agentia de Integritate nu a constatat avere nejustificata in cazul Monicai Iacob Ridzi

Adevărul Adevărul,
Agentia de Integritate nu a constatat avere nejustificata in cazul Monicai Iacob Ridzi

Agentia Nationala de Integritate ANI) a verificat averea Monicai Iacob Ridzi in perioada 2008 - 2012 si nu a constatat vreo diferenta intre veniturile si bunurile acesteia, potrivit raportului de evaluare remis apararii fostului ministru. continuă pe Adevărul

Avocatul Monicai Iacob Ridzi: ANI nu a constatat avere nejustificata in cazul fostului ministru

Agentia Nationala de Integritate ANI) a verificat averea Monicai Iacob Ridzi in perioada 2008 - 2012 si nu a constatat vreo diferenta intre veniturile si bunurile acesteia, potrivit raportului de evaluare remis apararii fostului ministru, potrivit Mediafax.

ANI nu a constatat avere nejustificata in cazul Monicai Iacob Ridzi

Agentia Nationala de Integritate ANI) a verificat averea Monicai Iacob Ridzi in perioada 2008 - 2012 si nu a constatat vreo diferenta intre veniturile si bunurile acesteia, potrivit raportului de evaluare remi.

ANI nu a constatat avere nejustificata in cazul Monicai Iacob Ridzi

Agentia Nationala de Integritate ANI) a verificat averea Monicai Iacob Ridzi in perioada 2008 - 2012 si nu a constatat vreo diferenta intre veniturile si bunurile acesteia, potrivit raportului de evaluare remis apararii fostului ministru, informeaza Mediafax.

Sotul Monicai Iacob Ridzi: Starea de sanatate a sotiei mele s-a agravat. In penitenciar nu poate primi tratament potrivit

Primarul din Petrosani, Tiberiu Iacob Ridzi, sotul Monicai Iacob Ridzi, spune ca starea de sanatate a acesteia s-a agravat si ca in penitenciar nu ii poate fi administrat tratamentul necesar, in timp ce avocatul afirma ca va face demersuri pentru un eventual transfer la un spital penitenciar.

Sotul Monicai Iacob Ridzi: Starea de sanatate a sotiei mele s-a agravat. in penitenciar nu poate primi tratament potrivit

Primarul din Petrosani, Tiberiu Iacob Ridzi, sotul Monicai Iacob Ridzi, spune ca starea de sanatate a acesteia s-a agravat si ca in penitenciar nu ii poate fi administrat tratamentul necesar, in timp ce.

Interviu exclusiv cu sotul Monicai Iacob Ridzi. Vezi ce spune despre Udrea si EBA

Sotul Monicai Iacob Ridzi, Tiberiu Iacob Ridzi, a acordat un interviu emotionant in care a descris ultimele momente petrecute in libertate de sotia sa si a vorbit despre relatia acesteia cu Elena Udrea si Elena.

Avocatul Monicai Iacob Ridzi, apel catre Ministrul Justitiei: Sistemul penitenciar este la pamant

Alexandru Chiciu, avocatul Monicai Iacob Ridzi, a spus, duminica, dupa ce a vizitat-o pe aceasta in penitenciar, ca face un apel catre ministrul Justitiei sa iasa din biroul sau luxos si sa viziteze penitenciarele, ca sa vada conditiile in care stau detinutii si in care lucreaza personalul, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )