Libnet.ro
UNICEF

01:05

Agentiile pentru protectia consumatorilor din UE vor despagubiri de la Volkswagen

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Agentiile pentru protectia consumatorilor din UE vor despagubiri de la Volkswagen

Agentiile nationale pentru protectia consumatorilor din Europa intentioneaza sa efectueze un demers comun pentru a obtine despagubiri de la grupul auto german Volkswagen, in urma scandalului emisiilor poluante Dieselgate), a anuntat Comisia Europeana CE), transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Agentiile nationale din UE pentru protectia consumatorului cer despagubiri de la Volkswagen

In urma scandalului Dieselgate al emisiilor poluante generate de autovehiculele Volkswagen VW), Comisia Europeana CE) anunta ca agentiile nationale din Uniunea Europeana UE) pentru protectia consumatorului intentioneaza sa porneasca un demers pentru obtinerea de despagubiri din partea producatorului auto german, informeaza Reuters.

Diplomati europeni: Liderii UE doresc sa mentina deschise portile pentru tarile balcanice care vor sa faca parte din blocul comunitar

Liderii tarilor Uniunii Europene care vor participa la summitul de la Bruxelles vor promite un sprijin fara echivoc pentru Balcani, in scopul de a contracara influenta Rusiei si de a relansa obiectivele regiunii de a adera la blocul comunitar.

Emotii pentru o familie din Florida: O nava de croaziera, la un pas de a intra intr-o casa (VIDEO)

O familie din Florida SUA) a fost la un pas de o catastrofa. O nava de croaziera enorma a fost la un pas de a intra in casa acesta, potrivit 7sut7. Emotii pentru o familie din Florida: O nava de.

A fost demarat dialogul cu CE pentru clarificarea recomandarilor din raportul MCV

Dialogul cu Comisia Europeana CE) pentru a permite clarificarea unor aspecte din cele 12 recomandari din raportul MCV, in vederea indeplinirii acestora cat mai repede, a fost deja demarat, a declarat astazi, la Bruxelles, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe MAE).

Moment PENIBIL la Balul Operei din Cluj: Rares Bogdan i-a acordat sotiei premiul de excelenta pentru o rochie din ghirlande (FOTO)

Momente penibile la Balul Operei din Cluj. Jurnalistul Rares Bogdan, prezentatorul galei, i-a acordat sotiei premiul de excelenta pentru o rochie din ghirlande Sunt.

Liviu Dragnea explica ce a facut cu milionul de euro incasat de la Costel Comana: O parte a fost folosita pentru constructia casei din Alexandria iar o alta parte in alte scopuri

Liviu Dragnea a reafirmat marti ca nu are nicio afacere in Brazilia si a sustinut ca banii pe care i-a primit de la fostul patron Regiotrans Costel Comana - care a fost ulterior gasit mort in cabina unui avion, in America centrala - au fost cheltuiti o parte pentru constructia vilei sale din Alexandria iar o alta parte in alte scopuri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )