Libnet.ro
UNICEF

07:00

Agresorul din oficiul postal din Capitala si complicele lui, arestati preventiv pentru 29 de zile

Antena3 Antena3,
Agresorul din oficiul postal din Capitala si complicele lui, arestati preventiv pentru 29 de zile

Barbatul care a intrat inarmat cu un topor intr-un oficiu postal din cartierul Drumul Taberei din Capitala si complicele lui au fost arestati preventiv pentru 29 de zile, miercuri, de instanta Judecatoriei. continuă pe Antena3

Agresorul din oficiul postal din Capitala cerea alipirea Romaniei de Moldova si taxe ca in Italia

Un barbat inarmat cu un topor a luat ostatice, marti, mai multe persoane aflate intr-un oficiu postal din cartierul Drumul Taberei din Sectorul 6 al Capitalei, amenintandu-i pe oameni si nelasandu-i sa.

Agresorul de la oficiul postal a vrut sa isi spuna problemele si gandurile personale la ...

Agresorul de la oficiul postal din Capitala, ajutat de complicele lui, a sechestrat doua persoane aflate in unitate pentru ca dorea sa isi spuna problemele si gandurile in emisiuni TV, iar lasarea lui in libertate ar incuraja si alte persoane sa comita astfel de infractiuni, potrivit procurorului, informeaza Medifax. Florin Niedbala, care a intrat inarmat cu un topor intr-un oficiu postal din cartierul Drumul Taberei din Capitala, si complicele lui, Ion Circeag, au fost arestati preventiv .

Echipaj SMURD chemat pentru agresorul de la oficiul postal. I s-ar fi facut rau in arestul Politiei

Atacatorului de la oficiul postal din Capitala i s-a facut rau, miercuri dupa-amiaza, la Sectia 22 de Politie din Capitala, unde se afla in arest preventiv. Un echipaj SMURD s-a deplasat de urgenta la.

Agresorul de la oficiul postal, dus la spital intr-o stare de agitatie extrema.

Un echipaj SMURD s-a deplasat de urgenta, miercuri dupa-amiaza, la Sectia 22 de Politie din Capitala, in urma unui apel potrivit caruia agresorului de la oficiul postal i s-ar fi facut rau, medicii sositi la fata locului constatand ca acesta este constient si in stare de agitatie extrema, potrivit Mediafax. Coordonatorul SMURD Bucuresti, dr. Bogdan Oprita, a declarat ca echipajul a fost chemat pentru ca Florin Niedbala este inconstient dupa ce i s-ar fi facut rau in arest. La fata locului, .

UPDATE Barbatul care a luat ostatici intr-un oficiu postal din Drumul Taberei din Capitala a fost retinut pentru 24 de ore. Incidentul nu s-a soldat cu raniti

Un barbat inarmat cu un topor a luat ostatice, marti, mai multe persoane aflate intr-un oficiu postal de pe strada Romancierilor din cartierul Drumul Taberei sectorul 6 al Capitalei), amenintandu-i pe oameni si nepermitandu-le acestora sa paraseasca cladirea, anunta Mediafax. Potrivit Realitatea Tv, oficiul postal este aglomerat la aceasta ora. UPDATE ora 20:44): Agresorul din oficiul postal a fost retinut pentru 24 de ore, el fiind urmarit penal pentru amenintare, distrugere, lipsire de libertate, port ilegal de arma alba si ultraj. UPDATE ora 11:43): Barbatul retinut de politisti va fi dus la Politia Capitalei pentru a fi audiat. Oficialii din Politia Capitalei au precizat ca nicio persoana nu a fost ranita. UPDATE ora 11:17): Barbatul care a luat ostatici intr-un oficiu postal din Bucuresti a fost imobilizat, anunta Realitatea Tv. El era inarmat cu un cutit si cu un topor. Doua persoane au primit ingrijiri medicale in urma incidentului.

Complicele atacatorului de la oficiul postal din Bucuresti a fost retinut

Anchetatorii au retinut in aceasta dimineata un complice al barbatului care ieri a incercat sa ia ostatici mai multe persoane intr-un oficiu postal din cartierul bucurestean Drumul Taberei, informeaza sursele de presa.

Agresorul de la oficiul postal, dus inapoi in arest dupa ce a fost consultat la doua spitale

Update 20. 30 - Barbatul care a intrat cu toporul intr-un oficiu postal din sectorul 6 a fost dus inapoi in arestul central al Politiei Capitalei, miercuri, dupa ce a fost consultat de medici la spitalele.

VIDEO. Imagini de la luarea de ostatici de la oficiul postal din Drumul Taberei.

Un barbat inarmat cu un topor a luat, marti, mai multi ostatici la un Oficiu Postal din Strada Romancierilor Drumul Taberei ). Barbatul a fost imobilizat de politisti si dus la Politia Capitalei. El a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Florin Niedbala are 34 de ani, este din judetul Valcea si cerea alipirea Romaniei de Moldova si taxe ca in Italia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )