Libnet.ro
UNICEF

01:05

Agricover a inregistrat o cifra de afaceri de peste 251 de milioane de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Agricover a inregistrat o cifra de afaceri de peste 251 de milioane de euro

Agricover, platforma specializata in agricultura, a inregistrat o cifra de afaceri de 1,1 miliarde lei peste 251 milioane de euro) in anul 2013, reprezentand o crestere cu 19% fata de anul 2012, potrivit unui comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Torus Pharma asteapta o cifra de afaceri de 1,3 milioane euro

Torus Pharma, furnizor de servicii pentru companii farmaceutice si pentru societati ce furnizeaza echipamente si dispozitive medicale care doresc sa intre pe piata noastra, asteapta sa inregistreze, in acest an, o cifra de afaceri de 1,2-1,3 milioane de euro, dupa ce, in primele patru luni ale anului in curs, a realizat o cifra de afaceri de 500. 000 de euro, ne-a precizat Isabela Komporaly, director executiv al societatii.

Grupul Arcon a raportat afaceri de 38 milioane de euro in 2013

Cifra de afaceri cumulata pe toate companiile grupului Arcon s-a ridicat la aproximativ 38 milioane de euro, marcandu-se un profit de peste 2,2 milioane euro, informeaza societatea intr-un comunicat.

Profitul in primul trimestru a scazut cu 4,7%, la 152 milioane euro

Vienna Insurance Group a inregistrat, in primul trimestru, un profit inainte de impozitare de aproape 152 milioane euro, in scadere cu 4,7% fata de perioada similara a anului trecut, informeaza un comunicat al companiei.

Mega Image si-a majorat capitalul social cu 25,2 milioane euro

Mega Image, care detine o retea de aproape 310 supermarketuri si magazine de proximitate, si-a majorat capitalul social cu 25,2 milioane euro in aprilie, pentru a sustine planurile de extindere si construirea noului depozit din Bucuresti.

Romcab vrea sa imprumute pana la 40 milioane euro de la UniCredit

Producatorul de cabluri si conductori electrici Romcab Targu Mures MCAB) vrea sa imprumute pana la 40 milioane euro de la Unicredit Tiriac Bank, suma pentru care intentioneaza sa obtina garantii de stat de la EximBank, se arata intr-un raport curent al companiei remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

MFE, 40 milioane euro pentru IMM-uri si absolven and ti

Ministerul Fondurilor Europene MFE), prin Autoritatea de Management POS DRU, lanseaza schema de minimis prin care firmele vor primi subven and tii pentru angajarea tinerilor absolventi, circa 40 milioane euro urmand a fi folositi pentru angajarea absolventilor si pentru intreprinderi mici si mijlocii IMM-uri), potrivit unui comunicat trimis redactiei.

APIA a efectuat catre agricultori plati de peste 62 milioane lei

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a efectuat catre agricultori, in data de 23 mai, plati de peste 62 milioane lei, informeaza un comunicat al institutiei remis astazi redactiei.

Sectiile de votare pentru euroalegeri s-au deschis: Peste 18 milioane de romani sunt asteptati la vot

Sectiile de vot s-au deschis, duminica dimineata, peste 18 milioane de cetateni fiind asteptati sa voteze pentru desemnarea celor 32 de europarlamentari romani. in acest scrutin candideaza 572 de candidati.

Peste 18 milioane de romani sunt asteptati duminica la vot pentru europarlamentare

Peste 18 milioane de cetateni cu drept de vot sunt asteptati la urne, duminica, pentru a-i alege pe cei 32 de reprezentanti ai Romaniei in Parlamentul European. Campania electorala se va incheia sambata, la ora 7. 00, iar alegatorii se pot prezenta la urne duminica, de la ora 7. 00 pana la ora 21. La ora 21. 00, presedintele biroului electoral al sectiei de votare declara votarea incheiata si dispune inchiderea salii unde se voteaza. Alegatorii care la aceasta ora se afla in sala unde se voteaza pot sa isi exercite dreptul de vot.

Prospectiuni refinanteaza credite de 12 milioane euro de la BCR

Compania de servicii geofizice si geologice Prospectiuni Bucuresti PRSN), controlata de omul de afaceri Ovidiu Tender, intentioneaza sa refinanteze angajamente de 11,9 milioane de euro acordate de BCR si sa contracteze imprumuturi suplimentare de 2 milioane de euro si de 13,5 milioane de lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )