Libnet.ro
UNICEF

21:45

Agrovin a finantat cu 10 milioane de euro o distilerie din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Agrovin a finantat cu 10 milioane de euro o distilerie din Romania

Investitorul spaniol Agrovin a finantat cu 10 milioane de euro fabrica Bioaldevin din Odobesti, judetul Vrancea, ce va produce alcool pur pentru uz casnic si industrial, ingrasaminte, calciu tartric si ulei din seminte de struguri. continuă pe Ziarul Bursa

Alba Iulia Retail Park vandut la pachet cu un mall din Buzau pentru 10 milioane de euro

Complexul comercial din vecinatatea magazinului Kaufland, ce cuprinde magazinele Altex, Takko Fashion, Deichmann, Lems si Drogerie Markt, a fost vandut de omul de afaceri Dan Ostahie, proprietarul grupului Altex, fondului sud-african de investitii NEPI.

CE a aprobat o investitie de 57 milioane de euro pentru infrastructura de banda larga din Romania

Comisia Europeana CE) a aprobat o investitie de 57,1 milioane de euro, parte a unui proiect de 69 milioane de euro, pentru dezvoltarea unei infrastructuri de banda larga de 3. 265 km, in zonele din Romania in care.

NEPI a atras 100 milioane de euro pentru finantarea achizitiilor unor mall-uri din Romania si Serbia

Fondul sud-african NEPI a atras aproximativ 100 milioane euro printr-o majorare de capital de tip accelerated book build ABB), bani care vor fi folositi pentru finantarea achizitiilor Aurora Shopping Mall din Buzau si Alba Iulia Strip Mall in tara noastra, si Kragujevac Plaza Shopping Mall din Serbia, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

BEI a extins cu 150 milioane euro creditul catre Banca Transilvania pentru sustinerea proiectelor din Romania

Banca Europeana de Investitii a aprobat astazi extinderea cu 150 milioane de euro a imprumutului catre Banca Transilvania, pentru a sustine proiectele mici si mijlocii dezvoltate de IMM-uri si de companii de talie medie in industrie, servicii, agricultura si infrastructura din Romania.

Bateristul trupei U2 a pierdut 11 milioane euro din investitii paguboase, inclusiv in Romania

Larry Mullen, bateristul trupei U2, impreuna cu partenera sa Ann Acheson au pierdut mai mult de 11 milioane euro in urma unor investitii paguboase, dintre care peste 4,5 milioane de euro intr-o afacere facuta in Timisoara, fiind sfatuiti in aceste business-uri de compania de consultanta financiara Gaby Smyth and Company, relateaza site-ul rte. ie.

Verbund provizioneaza 144 milioane euro pentru pierderi la parcul eolian din Romania

Compania austriaca Verbund va constitui un provizion de 144 milioane euro pentru pierderi anticipate, anul acesta, la parcul eolian de la Casimcea, judetul Tulcea, ca urmare a modificarilor legislative din Romania privind certificatele verzi acordate producatorilor de energie regenerabila.

27 milioane euro, granturi norvegiene pentru tara noastra

In jur de 27 de milioane de euro sunt disponibile pentru proiectele finantate prin Programul Inovare Verde in Industria din Romania, parte a Granturilor norvegiene 2009-2014, au anuntat, ieri, oficialii Norway Innovation, companie publica norvegiana insarcinata cu administrarea programului amintit.

CE aproba investitii de 57 mil. euro pentru proiectul RO-NET din Romania

Comisia Europeana CE) a aprobat o investitie de 57,1 milioane de euro, parte a unui proiect de 69 milioane de euro, pentru dezvoltarea unei infrastructuri de banda larga de 3. 265 km, in zonele din Romania in care nu exista retele de comunicatii.

Verbund provizioneaza 144 MIL. euro pentru pierderi la parcul eolian din Romania

Compania austriaca Verbund va constitui un provizion de 144 milioane de euro pentru pierderi anticipate anul acesta la parcul eolian de la Casimcea, judetul Tulcea, ca urmare a modificarilor legislative din Romania privind certificatele verzi acordate.

Accor intentioneaza sa vanda 46 de hoteluri, inclusiv din Romania, catre grupul polonez Orbis

Grupul hotelier Accor a prezentat o oferta de vanzare a 46 de hoteluri din Europa Centrala si de Sud-est, inclusiv din Romania, pentru care cere 142 de milioane de euro, catre cel mai mare grup hotelier din Polonia, Orbis, informeaza Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )