Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ajutoarele de stat de max. 150.000 Euro pentru IMM: Cele 5 zile de foc. Descarca proiectul de procedura

Hotnews Hotnews,
 Ajutoarele de stat de max. 150.000 Euro pentru IMM: Cele 5 zile de foc. Descarca proiectul de procedura

Ministerul Economiei a publicat, luni, o forma avansata a Procedurii de implementare a masurii 2 - ajutoarele de stat de cate 2. 000 de euro pentru firme mici si mijlocii IMM) si anumite ONG-uri. Printre prevederi se numara perioada scurta de solicitare a banilor, dar si posibilitatea beneficiarului de a-si asigura aportul propriu din credit bancar de la banca partenera cu care alege sa lucreze. continuă pe Hotnews

Ajutoarele de stat pentru IMM, PFA, ONG, CMI: Forma finala a procedurii. Ce se intampla cu pragul de 5.000 Euro

Ministerul Economiei informeaza, vineri, ca a transmis la Monitorul Oficial ordinul de ministru prin care stabileste forma finala a procedurii de implementare a masurii 1 de sprijin - microgranturi de cate 2. 000 de euro pentru IMM, PFA, ONG si cabinete medicale, din cadrul schemei de ajutoare de stat in valoare totala de 1 miliard de euro, din fonduri europene si de la buget.

CE aproba 19,3 milioane de euro pentru despagubirea TAROM

Comisia Europeana a aprobat, in temeiul normelor UE privind ajutoarele de stat, o garantie pentru imprumuturi de pana la aproximativ 19,3 milioane de euro aproximativ 94 de milioane de RON) in favoarea companiei aeriene de stat din Romania, TAROM.

Comisia Europeana a aprobat o garantie de stat de 19,4 milioane de euro pentru TAROM

Comisia Europeana a anuntat, luni, ca a aprobat o garantie de stat in valoare de aproximativ 19,3 milioane de euro circa 94 de milioane de lei in favoarea companieie aeriene de stat TAROM, se arata.

Comisia Europeana aproba o garantie de stat de 19,3 milioane euro pentru Tarom

Comisia Europeana a anuntat luni ca a aprobat o garantie de stat de aproximativ 19,3 milioane euro aproximativ 94 milioane de lei) in favoarea companiei aeriene romanesti de stat Tarom.

Noi finantari de 85 milioane Euro pentru startup-uri europene de la un investitor al Glovo

Startup-urile europene de tehnologie vor putea obtine finantari de capital de risc printr-un nou fond de investitii in valoare de 85 milioane euro, lansat de o firma spaniola de venture capital care a investit si in unicornul de livrari Glovo, prezent si in Romania.

SANCTIUNE PENTRU AMANAREA ACORDARII DE DESPAGUBIRI Statul roman, obligat de CEDO, la plata a peste 15,5 milioane euro pentru proprietati nationalizate

Curtea Europeana a Drepturilor Omului a pronuntat in aceasta saptamana 6 hotarari impotriva statului roman, despabubirile care urmeaza sa fie platite fostilor proprietari ridicandu-se la 15. 997 euro, cea mai mare suma de la data aderarii Romaniei la Consiliul Europei, se arata intr-un comunicat al Asociatiei pentru Proprietate Privata, conform G4media. ro.

Spitalele romanesti au depus 297 de proiecte de peste un miliard de euro, pentru dotarea in lupta anti Covid-19

Ministerul Fondurilor Europene anunta ca s-a incheiat apelul dedicat spitalelor ce pot fi dotate cu echipamente medicale necesare in cresterea capacitatii de gestionare a crizei sanitare COVID-19. Lansat pe 15 mai cu o alocare initiala de 350 de milioane de euro din Programul Operational Infrastructura Mare POIM), apelul a prezentat un interes foarte mare din partea spitalelor. Astfel, au depus in 4 luni de zile 297 de proiecte pentru dotarea in lupta anti Covid-19, in valoare de 1,25 miliarde de euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )