Libnet.ro
UNICEF

12:30

AKCENTA vizeaza rulaje de 25 milioane euro pana la sfarsitul lui 2015

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AKCENTA vizeaza rulaje de 25 milioane euro pana la sfarsitul lui 2015

AKCENTA, institutie de plata nebancara care realizeaza plati externe si tranzactii de schimb valutar pentru clientii sai cu operatiuni de import si export, si-a inceput activitatea pe piata din Romania in septembrie 2014 si intentioneaza ca, pana la finalul anului curent, sa ajunga la un portofoliu de 220 de clienti din segmentul SMI si rulaje de 25 milioane de euro realizate in beneficiul acestora. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Victor Ponta da vina pe Comisia Europeana si FMI pentru iminenta inchidere a minelor din Valea Jiului/ Guvernul a aprobat un imprumut de 37,7 milioane euro pentru termocentralele de la CE Hunedoara

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului energiei Andrei Gerea sa plece astazi 27 mai) in mijlocul minerilor care protesteaza in Valea Jiului, cu misiunea de a prezenta proiectul de act normativ prin care Guvernul aproba un imprumut de stat de 37,7 milioane euro pentru termocentralele de la Complexul Energetic Hunedoara. Ponta i-a mai spus lui Gerea sa le transmita minerilor si mesajul ca ne cere tot timpul Comisia Europeana si FMI sa inchidem CNH sic!). In realitate, Comisia nu a cerut din start inchiderea CE Hunedoara, ci prezentarea unui plan de restructurare. Doar in cazul neprezentarii acestui plan, societatea trebuie lichidata. Pana acum, Guvernul nu a venit cu nicio solutie de redresare care sa asigure viabilitatea complexului in intregime.

Veniturile Ariston Thermo au crescut cu 7 milioane euro, fata de 2013

Grupul Ariston Thermo a realizat, in anul 2014, venituri de 1,342 miliarde de euro, cu o crestere de 7 milioane de euro comparativ cu 2013, EBITDA ajustat a crescut cu +9,2% insumand 154 de milioane de euro de la 10,6%, la 11,5% din veniturile totale), iar cresterea EBIT a fost de 11,1%, insumand 110 milioane de euro marjele de venit au crescut de la 7,4%, la 8,2%), arata un comunicat transmis azi redactiei.

Gindi Group va investi 20 milioane euro in proiectul imobiliar GViTown

Compania Gindi Group va investi 20 de milioane de euro in constructia proiectului imobiliar GviTown din Soseaua Vantului, din sectorul 3, Bucuresti, iar fondurile pentru dezvoltarea complexului provin din surse proprii ale companiei, arata un comunicat transmis astazi redactiei.

Loto 6/49. Premiu de 1,4 milioane euro la extragerea de duminica

Extragere Loto Duminica, 24 mai 2015. La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 6,2 milioane lei peste 1,4 milioane euro), iar la Noroc a ramas in joc un report cumulat in valoare de aproximativ 2,4 milioane lei aproximativ 540. 000 euro).

Business report: Codurile fiscalitatii: 15 probleme de rezolvat pe ultima suta de metri; Care sunt provocarile aplicarii insolventei persoanelor fizice; Compania de Autostrazi da peste sase milioane de euro pentru un desen cu care nu are ce face

Troica imobiliara injecteaza 860 de milioane de euro in Romania. Cei mai mari trei investitori imobiliari de pe piata locala plaseaza inca 860 de milioane de euro in proiecte noi in Romania, majoritatea urmand a fi terminate pana la finalul acestui an. Companiile sunt pentru impozitul forfetar. Initiativa Finantelor de a introduce impozitul forfetar e sustinuta de jucatorii mari din economie care considera ca, in acest fel, firmele mici nu vor mai evita plata taxelor.

Profitul net al Wizz Air a crescut cu 67% in anul fiscal trecut, la 146 milioane euro

Profitul net al operatorului aerian low-cost Wizz Air a crescut cu 67% in anul fiscal incheiat in martie, la 146 milioane de euro, compania anticipand ca evolutia ascendenta a profitului va continua, sustinuta de extinderea capacitatii de transport,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )