Libnet.ro
UNICEF

23:30

Alba Iulia introduce un sistem unic in Romania pentru transportul in comun

România Liberă România Liberă,
Alba Iulia introduce un sistem unic in Romania pentru transportul in comun

Calatorii care folosesc mijloacele de transport in comun din Alba Iulia si Turda isi pot procura biletele si on-line printr-o aplicatie care poate fi folosita de pe telefonul mobil, sistemul fiind unic in Romania, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Bilete online cu cardul pe telefonul mobil pentrucalatorii cu transportul in comun din Alba Iulia si Turda

Utilizatorii mijloacelor de transport in comun din Alba Iulia si Turda isi pot procura biletele de calatorie online cu cardul, direct de pe telefonul mobil, prin aplicatia mobilPay Wallet, dezvoltata de NETOPIA mobilPay. Mai mult, toti cei care opteaza pentru cumpararea unui bilet prin aceasta metoda de plata, primesc, la prima achizitie, 3 calatorii nominale gratuite.

Sistemul de taxare pentru masini din Alba Iulia, suspendat dupa doua zile de la inaugurare. Care este motivul

Sistemul de taxare pentru autoturisme amplasat la intrarea in cetatea din Alba Iulia a fost suspendat, miercuri, dupa doar doua zile de la punerea in functiune, pentru a fi imbunatatit, intrucat are erori de soft si creeaza blocaje in trafic, conform Mediafax.

FOTO DOCUMENT Zdrobirea trupului cu roata, cea mai dura pedeapsa din codul penal austriac, aplicata la Alba Iulia pentru Horea si Closca

Modul in care s-a pus in practica pedeapsa zdrobirii cu roata pentru capii Rascoalei iobagilor din Transilvania, in 28 februarie 1785, se cunoaste din codicele terezian, din documente si este aidoma ilustrata de unele reprezentari grafice ale vremii.

Iohannis: Obligati-i pe politicienii moldoveni sa faca aceleasi lucruri ca in Romania pentru combaterea coruptiei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, in cadrul conferintei de presa comune cu presedintele Republicii Moldova, ca Romania va face tot posibilul pentru a sprijini Republica Moldova, in demersul spre Europa si a precizat ca are incredere in capacitatea elitei politice moldovene de a gestiona idealurile europene.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )