Libnet.ro
UNICEF

22:00

Alegeri legislative in Austria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alegeri legislative in Austria

Austriecii au inceput sa voteze astazi, incepand de la ora 4. 00, ora Romaniei), in cadrul unor alegeri legislative care ar urma sa reconfirme un Guvern de mare coalitie intre social-democrati si conservatori, dar la cel mai slab scor din istoria sa. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri legislative in Austria: Marea coalitie la putere a obtinut o victorie la limita, potrivit estimarilor

Victorie la limita pentru guvernul de mare coalitie intre stanga si dreapta aflat la putere in cadrul alegerilor legislative de duminica din Austria. Potrivit acestor estimari, realizate pentru agentia.

Alegeri legislative in Austria: Marea coalitie de la putere a obtinut o victorie la limita, potrivit estimarilor

Victorie la limita pentru guvernul de mare coalitie intre stanga si dreapta aflat la putere in cadrul alegerilor legislative de duminica din Austria. Potrivit acestor estimari, realizate pentru agentia.

Alegeri legislative in Austria: Marea coalitie de la putere ar fi obtinut o victorie la limita.

Guvernul de mare coalitie intre stanga si dreapta aflat la putere ar fi obtinut o victorie la limita in cadrul alegerilor legislative de duminica din Austria, informeaza B1. ro. Potrivit acestor estimari, realizate pentru agentia austriaca de presa APA si radioteleviziunea publica ORF, Partidul Social-Democrat SPo) al cancelarului in exercitiu Werner Faymann, ar obtine 26,4/26,7% din voturile exprimate 29,6% in 2008) - cel mai slab scor din istoria sa, conservatorii oVP) .

Alegeri legislative in Austria: Coalitia aflata la guvernare ar fi castigat alegerile, ...

Partidul social-democrat austriac SPO) a castigat duminica alegerile legislative cu 27,1% din voturile exprimate, in timp ce aliatul de guvernare, Partidul popular OVP) a obtinut 23,8%, conform rezultatelor oficiale provizorii anuntate de ministerul de Interne, relateaza AFP, conform Mediafax. Partidul de extrema dreapta FPO a ocupat a treia pozitie cu 21,4 la suta din voturi, in timp ce cealalta formatiune politica de extrema dreapta BZO 3,6 la suta) nu a atins pragul de patru la suta .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )