Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALEGERI LOCALE 2016. AFP scrie despre Chereches, primarul ales din inchisoare

România Liberă România Liberă,
ALEGERI LOCALE 2016. AFP scrie despre Chereches, primarul ales din inchisoare

Agentia France Presse AFP) scrie despre cazul lui Catalin Chereches, edilul din Baia Mare, ales pentru un nou mandat chiar daca este in arest preventiv. continuă pe România Liberă

Alegeri locale 2016 Baia Mare. Cine este Catalin Chereches, castigatorul fotoliului de primar

Catalin Chereches, primarul supendat al Baii Mari a castigat din inchisoare primaria Baia Mare la alegerile locale 2016. El a fost ales de proximativ 70% dintre baimarenii cu drept de vot.

ALEGERI LOCALE 2016. Rezultatele partiale in BISTRITA. Primarul Ovidiu Cretu, castigator al celui de-al treilea mandat

Afla REZULTATELE PARTIALE ale alegerilor locale de la tine din oras. Vezi cine a castigat Primaria si Consiliu.

Alegeri locale 2016 Bistrita. Rezultatele scrutinului din 5 iunie

Alegeri locale 2016. Nu mai putin de 10 oameni politici din Bistrita candideaza pentru fotoliul de primar la alegeri locale 2016. Printre candidati se numara primarul in functie, un fost primar, un deputat, fostul presedinte de Consiliu Judetean, dar si doi oameni de afaceri. De asemenea, anul acesta candideaza si un independent, sustinut de M10.

ALEGERI LOCALE 2016. Presa internationala: Votul constituie primul test pentru clasa politica din Romania, dupa incendiul de la Colectiv

Alegerile locale care au avut loc, duminica, au ajuns in vizorul agentiilor de presa Reuters, AFP, Belga si AP. Astfel, presa internationala scrie despre victoria Partidului Social-Democrat PSD) si despre victoria Gabrielei Firea la Primaria Capitalei. Totodata, votul este calificat drept primul test pentru clasa politica din tara noastra, dupa incendiul din Colectiv.

Alegeri locale 2016. Primarul Radu Capilnasiu, despre esecul la alegeri: imi reprosez ca nu am construit din timp un candidat pentru Primaria Zalau

Alegeri locale 2016. Dupa 12 ani petrecuti in fruntea Primariei Zalau, liberalul Radu Capilnasiu a fost invins de catre contracandidatul social-democrat, fostul prefect Ionel Ciunt.

Alegeri locale 2016. Primarii penali realesi

Alegeri locale 2016. Mai multi edili din Romania cu grave probleme penale au fost realesi in functia de primar. Printre acestia se numara Catalin Chereches, Lia Olguta Vasilescu si George Scripcaru.

Alegeri locale 2016. Cum au votat batranii de la azil pentru primarul PSD: carati cu autobuzul si cu buletinele confiscate

Alegeri locale 2016. Batrani si neputinciosi, cu domiciliul stabil la Caminul pentru persoane varstnice din localitatea vasluiana Tutova, si-au exercitat dreptul la vot fara a cunoaste localitatea si candidatii. 64 din cei 78 de batrani internati, care au trait o viata in judetele vecine sau in alte sate din Vaslui au pus stampila de vot la alegerile locale din 2016.

Alegeri locale 2016. Reportaj in sectiile de votare: Primarul trebuie sa tina cont de vointa alegatorilor

Alegeri locale 2016. Cetatenii care au implinit varsta de 18 ani, inclusiv in ziua alegerilor, pot sa voteze, pe baza actului de indentitate. Pentru alegerile locale 2016 au fost amenjate 529 de sectii de votare.

Alegeri locale 2016 Oradea. Rezultatele scrutinului din 5 iunie

Alegeri locale 2016. Primarul municipiului Oradea pentru urmatorii patru ani va fi ales astazi. Principalii candidati la alegerile locale 2016 sunt primarul in functie Ilie Bolojan PNL), Adelina Coste PSD) si Istvan Huszar UDMR).

Alegeri locale 2016 Cluj-Napoca. Rezultatele scrutinului din 5 iunie

Alegeri locale 2016. Primarul municipiului Cluj-Napoca pentru urmatorii patru ani va fi ales astazi. Principalii candidati la alegerile locale 2016 sunt primarul in functie Emil Boc PNL), independentul sustinut de PSD, Octavian Buzoianu si Liviu Alexa Miscarea liberala).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )