Libnet.ro
UNICEF

00:08

Alegeri locale 2016 Alba. Cum au votat politicienii si ce asteptari au pentru viitor

Adevărul Adevărul,
Alegeri locale 2016 Alba. Cum au votat politicienii si ce asteptari au pentru viitor

In Alba, peste 2. 000 de persoane candideaza pentru functiile de consilier local, consilier judetean sau primar. Din punct de evedere a votului politic, locomotivele listelor sunt candidatii care vizeaza posturile de primar sau presedinte al Consiliului judetean. continuă pe Adevărul

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMARIA ALBA IULIA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 ALBA IULIA

Primarul municipiului Alba Iulia, liberalul Mircea Hava, a opinat duminica, la iesirea de la vot, ca PNL va avea la nivel national un scor bun, dar ca vor fi unele probleme.

Alegeri locale 2016 Alba Iulia. Rezultatele scrutinului din 5 iunie

Alegeri locale 2016. Sapte candidati sunt trecuti pe buletinul de vot pentru functia de primar la Alba Iulia la alegeri locale 2016. Cinci reprezinta formatiuni politice, iar doi sunt independenti. De asemenea, sase partide prezinta liste electorale pentru Consiliul local, unde exista, de asemenea, doi candidati independenti.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMARIA ALBA IULIA. Primele REZULTATE ALEGERI L0OCALE 2016 ALBA IULIA

Primarul municipiului Alba Iulia, liberalul Mircea Hava, a opinat duminica, la iesirea de la vot, ca PNL va avea la nivel national un scor bun, dar ca vor fi unele probleme.

Alegeri locale 2016. Carmen Iohannis a votat pentru continuarea proiectelor din Sibiu

Alegeri locale 2016. Carmen Iohannis a votat la sectia din Scoala Generala numarul 4, de pe Strada Spartacus din Sibiu. Sotia presedintelui Klaus Iohannis a pus stampila ora 12.

Alegeri locale 2016. Localitatile salajene in care au votat mai multi alegatori decat erau pe liste

Alegeri locale 2016. in cinci sectii de votare din judetul Salaj, prezenta la vot a depasit 100%. Campioana este localitatea Ugrutiu, unde au trecut pe la urne 43 de persoane, in timp ce pe listele permanente se ragasesc doar 23.

Alegeri locale 2016 Alba: Situatia pe judet, rezultate partiale. Diferente mici la Aiud, Sebes si Cimpeni

Alegatorii din Alba si-au ales duminica, 5 iunie 2016, primarii, consilierii locali si consilierii judeteni. Rezultatele partiale indica scoruri stranse in unele localitati, dar si diferente mari in altele. Cele mai stranse scoruri sunt in orasele Aiud, Sebes si Cimpeni.

Alegeri locale 2016 Alba: Situatia pe judet, rezultate partiale. PNL castiga aproape 80% din primarii VIDEO

Alegatorii din Alba si-au ales duminica, 5 iunie 2016, primarii, consilierii locali si consilierii judeteni. Rezultatele partiale indica faptul ca PNL a castigat circa 80 la suta dintre localitati, intre care se afla si opt municipii si orase.

Alegeri locale 2016 Alba: Mircea Hava, cu emotii la vot dar convins ca va castiga din nou Primaria Alba Iulia

Mircea Hava este, fara indoiala, cel mai titrat politician actual din Alba. Candideaza pentru al saselea mandat la Primaria Alba Iulia. Reprezentantul PNL s-a prezentat la vot impreuna cu familia si este convins ca va castiga un nou mandat.

Alegeri locale 2016 Alba: un candidat la functia de primar s-a casatorit in ziua votului

Un candidat la functia de primar intr-o comuna din Alba a facut cel mai important pas din viata exact in ziua alegerilor. in loc sa se preocupe de modul cum se deruleaza scrutinul la nivel local, candidatul a decis sa se casatoreasca.

ALEGERI LOCALE 2016. Localitatile in care au votat mai multi alegatori decat erau pe liste

Alegeri locale 2016. in cinci sectii de votare din judetul Salaj, prezenta la vot a depasit 100%. Campioana este localitatea Ugrutiu, unde au trecut pe la urne 43 de persoane, in timp ce pe listele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )