Libnet.ro
UNICEF

00:08

ALEGERI LOCALE 2016. Alina Gorghiu sustine ca Nicusor Dan ar fi ajuns primarul Capitalei, daca accepta oferta PNL

România Liberă România Liberă,
ALEGERI LOCALE 2016. Alina Gorghiu sustine ca Nicusor Dan ar fi ajuns primarul Capitalei, daca accepta oferta PNL

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, marti seara, ca Nicusor Dan ar fi fost primarul Capitalei daca ar fi acceptat propunerea pe care liberalii i-au facut-o. continuă pe România Liberă

ALEGERI LOCALE 2016. Alina Gorghiu: la Bucuresti scorul este dezamagitor

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, ca scorul obtinut la Bucuresti este dezamagitor, dar a adaugat niciun alt candidat din interiorul partidului nu ar fi putut sa obtina un scor mai bun decat cel al lui Catalin Predoiu.

ALEGERI LOCALE 2016. Liviu Dragnea sustine ca Nicusor Dan a incalcat legea

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, sustine ca Nicusor Dan, candidatul Uniunii Savati Bucurestiul USB) la Primaria Capitalei, a incalcat legea, intrucat i-a indemnat pe oameni sa il voteze, dupa incheierea campaniei electorale.

ALEGERI LOCALE 2016. Prima cerere de demisie a conducerii PNL, in urma scorului dezastruos la alegeri

Deputatul PNL Theodor Paleologu a afirmat duminica seara ca actuala conducere lamentabila a PNL trebuie sa plece dupa dezastrul de la Bucuresti, calificand declaratiile anterioare ale liberalilor Cezar Preda si Alina Gorghiu despre Nicusor Dan drept nerusinate imbecilitati.

ALEGERI LOCALE 2016. Copresedintele PNL Alina Gorghiu: Doar cei care vin la vot pot decide soarta comunitatii lor

Copresedintele PNL Alina Gorghiu s-a prezentat duminica, in jurul orei 9. 30, la sectia de votare de la Universitatea de Agronomie.

ALEGERI LOCALE 2016. Ponta, sfat pentru Gorghiu, dupa infrangerea PNL la Primaria Capitalei

Fostul sef PSD, Victor Ponta, ii transmite ironic sefei PNL, Alina Gorghiu, sa ramana la sefia partidului pentru ca social-democratii vor sa castige si alegerile parlamentarele.

ALEGERI LOCALE 2016. Nicusor Dan: Clotilde Armande a castigat in sectiile unde a avut observatori

Liderul Uniunii Salvati Bucurestiul, Nicusor Dan, a declarat ca Clotilde Armande, anuntata initial castigatoare la Primaria Sectorului 1, a castigat in sectiile de votare in care USB a avut observatori, dar a pierdut in celelalte.

ALEGERI LOCALE 2016. Cine sunt primarii Romaniei. PSD obtine Primaria Capitalei si cinci din cele sase primarii de sector. Ce spune Gabriela Firea si ce va face Nicusor Dan

Gabriela Firea, candidata PSD, a reusit sa obtina fotoliul de primar general al Capitalei. La Cluj, Emil Boc a reusit sa obtina un nou mandat, cu 70 la suta dintre voturi.

ALEGERI LOCALE 2016. Cine sunt primarii Romaniei. Bucuresti - Gabriela Firea. Nicusor Dan - locul 2, Catalin Predoiu -locul 3. Primele reactii

La ora 7. 00 s-au deschis sectiile de vot din Capitala si din tara. Romanii aleg duminica primarii care ii vor reprezenta in urmatorii patru ani. Romania libera va prezinta statistici cu prezenta la vot, informatiile despre modul in care se desfasoara procesul de votare, declaratiile politicienilor si toate noutatile zilei.

ALEGERI LOCALE 2016. Ce politicieni s-au prezentat la vot, in primele ore de la deschiderea sectiilor de votare

Numerosi politicieni s-au prezentat la urne, la scurt timp dupa deschiderea sectiilor de votare, pentru a-si exercita dreptul la vot. Astfel, printre liderii politici care au votat, duminica, intre orele 07. 00 si 10. 30, se numara: fostul ministrul al Apararii, Mircea Dusa, copresedintii PNL Vasile Blaga si Alina Gorghiu, seful PSD Liviu Dragnea.

VIDEO Alegeri locale 2016 Hunedoara: aproape 10.000 de oameni l-au votat pe Dan Boboutanu. Seara dramatica in care noul primar a cantat de veselie

Alegeri locale 2016 Hunedoara: una dintre marile surprize inregistrate la scrutinul din 5 iunie 2016 in judetul Hunedoara s-a petrecut in municipiul Hunedoara, unde pentru prima data localnicii au ales un primar pesedist. Dan Boboutanu a fost votat de aproape zece mii de hunedoreni, dar s-a impus la o diferenta de doar cateva sute de voturi in fata primarului in functie, Viorel Arion.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )