Libnet.ro
UNICEF

00:08

Alegeri locale 2016 Arad. Primarul Gheorghe Falca si-a pierdut buletinul inainte de a vota

Adevărul Adevărul,
Alegeri locale 2016 Arad. Primarul Gheorghe Falca si-a pierdut buletinul inainte de a vota

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca, si-a pierdut cartea de identitate, astfel ca pentru a putea vota la alegerile locale 2016 a fost nevoit sa isi faca una provizorie. continuă pe Adevărul

ALEGERI LOCALE 2016. Arad: Gheorghe Falca vrea al patrulea mandat

Edilul in functie, Gheorghe Falca, care are deja trei mandate de primar, din partea fostului PDL, fiind ales prima data in 2004, candideaza din nou, din partea PNL. Cu scoruri traditional slabe in oras, filiala locala a PSD a decis sa sustina un candidat independent Sebastian Bulumac, sprijinit si de o serie de ong-uri.

Alegeri locale 2016 Arad. Lider politic aradean, cu cauciucurile de la masina taiate

Presedintele PMP Arad, Florin Remetan, care ocupa prima pozitie pe lista candidatilor partidului la Consiliul Judetean Arad, la alegerile locale 2016, a declarat ca in cursul diminetii, cand a vrut sa plece de acasa in judet, unde avea mai multe intalniri, a constatat ca rotile de pe partea dreapta a masinii sunt dezumflate.

Alegeri locale 2016 Arad. Rezultatele numaratorii paralele in judet

Conform numaratorii paralele a PNL, aceasta formatiune politica a castigat, la alegerile locale 2016, primariile din comunele: Sepreus, Brazii, Hasmas, Halmagiu si Bata.

Alegeri locale 2016 Arad. Doi tineri au mers de la propria nunta direct la vot VIDEO

Doi tineri din Arad care si-au unit destinele sambata, 4 iunie, si au petrecut pana duminica dimineata, au mers dupa petrecere direct la vot. Este vorba despre Adrian si Aurora care si-au exprimat votul la alegerile locale 2016.

ALEGERI LOCALE 2016. La votare, ca la nunta! Cum s-a imbracat sotia primarului din Arad

Sotia lui Gheorghe Falca s-a prezentat la urne gatita ca pentru nunta, intr-o rochie cu un decolteu generos. Ela Falca si fiica sa, Ana, l-au insotit pe Gheorghe Falca,.

Alegeri locale 2016 Galati. Primarul din Cuza Voda, reclamat penal pentru ca a plecat prin sat cu urna mobila, desi nu avea voie, fiind candidat

Urna mobila a fost transportata cu masina Primarie Cuza Voda, insa la volan se afla Danut Codrescu, primarul localitatii, candidat PNL pentru un nou mandat. Faptele sunt anchetate de politisti.

ALEGERI LOCALE 2016. Timisoara: Primarul Robu (PNL) se lupta cu fostii aliati

Actualul primar, Nicolae Robu 61 de ani), candideaza pentru un nou mandat din partea PNL iar principalul sau adversar este Florin Birsasteanu 57 de ani), sustinut de PSD, .

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 DEVA EXIT POLL. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 DEVA EXIT POLL

Primarul municipiului Deva, Petru Marginean, candidat din partea PNL pentru un nou mandat, si-a manifestat duminica speranta ca locuitorii orasului vor vota pentru continuarea.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 DEVA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 DEVA

Primarul municipiului Deva, Petru Marginean, candidat din partea PNL pentru un nou mandat, si-a manifestat duminica speranta ca locuitorii orasului vor vota pentru continuarea.

Alegeri locale 2016. Prezenta la vot in Arad

La alegeri locale 2016 in judetul Arad sunt asteptate sa voteze 393. 195 de persoane cu drept de vot. Pentru acest scop au fost pregatite 437 sectii de votare, dintre care 115 in municipiu, 60 in orase si 262 in comune.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )