Libnet.ro
UNICEF

18:00

ALEGERI LOCALE 2016. Cine sunt noii primari de sector ai Capitalei. Vezi rezultatele sondajelor

România Liberă România Liberă,
ALEGERI LOCALE 2016. Cine sunt noii primari de sector ai Capitalei. Vezi rezultatele sondajelor

Bucurestenii si-au votat, duminica, primarii de sector. La Primaria Sectorului 1, a castigat Clotilde Armande USB), la Primaria Sectorului 2, a castigat Mihai Toader PSD+UNPR), la Primaria Sectorului 3, a castigat un nou mandat Robert Negoita PSD), la Sectorul 4 - Daniel Baluta PSD), la Sectorul 5, Ovidiu Raetchi PNL) si Gabriel Mutu PSD), la Primaria Sectorului 6, conform sondajului IRES. continuă pe România Liberă

ALEGERI LOCALE 2016. Cine sunt noii primari de sector ai Capitalei

Bucurestenii si-au votat, duminica, primarii de sector. La Primaria Sectorului 1, a castigat Clotilde Armande USB), la Primaria Sectorului 2, a castigat Mihai Toader PSD+UNPR), la Primaria Sectorului 3, a castigat un nou mandat Robert Negoita PSD), la Sectorul 4 - Daniel Baluta PSD), la Sectorul 5, Ovidiu Raetchi PNL) si Gabriel Mutu PSD), la Primaria Sectorului 6, conform sondajului IRES.

ALEGERI LOCALE 2016. Cine sunt primarii Romaniei. PSD obtine Primaria Capitalei si cinci din cele sase primarii de sector. Ce spune Gabriela Firea si ce va face Nicusor Dan

Gabriela Firea, candidata PSD, a reusit sa obtina fotoliul de primar general al Capitalei. La Cluj, Emil Boc a reusit sa obtina un nou mandat, cu 70 la suta dintre voturi.

ALEGERI LOCALE 2016. Cine sunt primarii Romaniei. Bucuresti - Gabriela Firea. Nicusor Dan - locul 2, Catalin Predoiu -locul 3. Primele reactii

La ora 7. 00 s-au deschis sectiile de vot din Capitala si din tara. Romanii aleg duminica primarii care ii vor reprezenta in urmatorii patru ani. Romania libera va prezinta statistici cu prezenta la vot, informatiile despre modul in care se desfasoara procesul de votare, declaratiile politicienilor si toate noutatile zilei.

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Calarasi

Alegeri locale 2016. Calarasenii sunt chemati duminica, 5 iunie, la alegerile locale 2016, pentru a vota, pe langa primari, si consilierii locali si judeteni. La Calarasi, pentru locurile din Consiliul Judetean se bat personaje cunoscute care au mai facut parte din administratie, dar si nume noi.

Alegeri locale 2016 Slatina. Rezultatele scrutinului din 5 iunie

Alegeri locale 2016. Noua sunt candidatii care vizeaza postul de primar la alegerile locale 2016 pentru Slatina, fiecare cu gandul ca poate ajunge in functie, unii cu experienta in administratie, altii doar cu experienta in politica, toti cu promisiunea inaintata alegatorilor ca vor fi altfel decat predecesorii.

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinuluipentru CJ Arges

Alegeri locale 2016. Argesenii sunt asteptati duminica, 5 iunie, la alegerile locale 2016, sa isi aleaga nu doar primarii si consilierii locali, ci si consilierii judeteni.

Alegeri locale 2016 Pitesti. Rezultatele scrutinului din 5 iunie

Alegeri locale 2016. Pitestenii sunt asteptati duminica, 5 iunie, sa isi aleaga primarul. Pentru fotoliul de edil sef al Municipiului Pitesti se lupta 10 candidati.

Alegeri locale 2016 Ramnicu Valcea. Rezultatele scrutinului din 5 iunie

Alegeri locale 2016. 10 candidati se vor duela pe 5 iunie pentru functia de primar al municipiului Ramnicu Valcea la alegerile locale 2016, 9 fiind reprezentanti ai partidelor politice si unul independent. Doi dintre ei au mai fost deja primari, iar unul a facut si inchisoare.

ALEGERI LOCALE 2016. Ce salarii vor avea viitorii primari

Scrutinul la care romanii au fost chemati sa-si desemneze reprezentantii locali are si o miza financiara pentru candidati. Cel mai mare salariu este cel al primarului general al.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMARIA GIURGIU. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 GIURGIU. Cine castiga PRIMARIA GIURGIU

Cei zece candidati la fotoliul de primar al municipiului Giurgiu in alegerile locale din 5 iunie au raspuns pentru AGERPRES la cateva dintre intrebarile care.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )