Libnet.ro
UNICEF

18:00

Alegeri locale 2016 Craiova. Pavel Badea: in aceasta campanie am vazut foarte multe probleme

Adevărul Adevărul,
Alegeri locale 2016 Craiova. Pavel Badea: in aceasta campanie am vazut foarte multe probleme

Pavel Badea a votat in aceasta dimineata la Liceul cu Program Sportiv Petrache Triscu din Craiova. adevarul. ro va tine la curent cu statisticile privind prezenta la vot la alegerile locale 2016. continuă pe Adevărul

Alegeri locale 2016 Craiova. Pavel Badea a pierdut alegerile pentru Primaria Craiova

Alegeri locale 2016. Pavel Badea, candidatul PNL pentru Primaria Craiova, a declarat ca asteapta numaratoarea paralela pentru a vedea rezultatele.

Alegeri locale 2016 Craiova. Rezultatele scrutinului din 5 iunie

Alegeri locale 2016. Daci ai domiciliul in orasul Craiova, acestia sunt candidati pe care ii poti vota la alegerile locale din data de 5 iunie 2016.

ALEGERI LOCALE 2016. Craiova: Lia Olguta Vasilescu nu renunta

Primarul in functie, Lia Olguta Vasilescu, candideaza din partea PSD pentru un nou mandat, in ciuda problemelor pe care le are cu legea. Pentru a o contrcandida, PNL a apelat la fostul fotbalist Pavel Badea.

Alegeri locale 2016 Craiova. Lia Olguta Vasilescu: Am dat un vot foarte optimist, pentru continuitate

Candidatul PSD la Primaria Craiova, Lia Olguta Vasilescu, a votat in aceasta dimineata la Liceul CFR din Craiova. Adevarul. ro va va tine la curent cu statisticile privind prezenta la vot la alegerile locale 2016.

ALEGERI LOCALE 2016. Baia Mare: Catalin Chereches, campanie din spatele gratiilor

Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, a fost arestat preventiv, pe 27 aprilie, pentru 30 de zile, fiind suspectat de comiterea infractiunii de luare de mita, in forma continuata. Cu toate acestea, a decis sa le ceara baimarenilor un nou mandat, chiar din spatele gratiilor.

Alegeri locale 2016. Reprzentantii PNL: Vioara I in Craiova va fi PNL-ul si este inceputul sfarsitului pentru PSD

Alegeri locale 2016. Pavel Badea, candidatul PNL pentru Primaria Craiova, a pierdut alegerile pentru ocuparea fotoliului de edil.

Alegeri locale 2016. Lia Olguta Vasilescu (PSD) a castigat al doilea mandat la Primaria Craiova

Alegeri locale 2016. Lia Olguta Vasilescu, candidatul PSD, a castigat un nou mandat la Primaria Craiova. Edilul orasului a declarat ca a votat pentru continuitate.

Alegeri locale 2016. Lia Olguta Vasilescu (PSD) a castigat al doilea mandat la Primaria Craiova VIDEO

Alegeri locale 2016. Lia Olguta Vasilescu, candidatul PSD, a castigat un nou mandat la Primaria Craiova. Edilul orasului a declarat ca a votat pentru continuitate.

Alegeri locale 2016. Cum se vede ziua votului la Plopu, unde un podet s-a rupt cu staff-ul de campanie: Ne-a deranjat ca unii se bucurau ca a picat cu PSD-isti

Alegeri locale 2016. La o saptamana dupa ce un podet din comuna prahoveana Plopu s-a rupt in timp ce 20 de oameni din staff-ul PSD il traversau, localnicii inca mai vorbesc de intamplare. Stiti ce ne-a deranjat cel mai rau? Ca unii d-alde Fane Mutu si altii se bucurau ca ce bine ca s-a rupt cu psd-isti. Eu cred ca o sa fie cu noroc, este parerea unuia dintre cei care au cazut in apa, de pe podet.

Alegeri locale 2016. Prezenta la vot in Craiova

Alegeri locale 2016. Prezenta la vot la alegerile locale 2016 va fi anuntata de catre Biroul Electoral Central BEC) pe tot parcursul zilei de duminica incepand cu ora 11. 30 si terminand cu ora 22.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )