Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri locale 2016. Drama satenilor din Meisoare: La fiecare patru ani trec pe la noi si ne promit ca ne fac drumul

Adevărul Adevărul,
Alegeri locale 2016. Drama satenilor din Meisoare: La fiecare patru ani trec pe la noi si ne promit ca ne fac drumul

De 26 de ani, politicienii care se prezinta in fata localnicilor din Meisoare, un satuc uitat de autoritatile din Pucheni, judetul Dambovita, promit sa conecteze localitatea de restul judetului, insa nimeni nu a facut-o pana acum. De la Alegerile locale 2016 oamenii nu mai au nicio speranta, dar cu toate acestea s-au dus la vot. continuă pe Adevărul

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA TULCEA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA TULCEA. Cine castiga PRIMARIA TULCEA

Zece din cei 11 candidati la Primaria municipiului Tulcea au declarat, raspunzand intrebarilor AGERPRES, ca doresc reabilitarea falezei orasului in beneficiul.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMARIA TULCEA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA TULCEA. Cine castiga PRIMARIA TULCEA

Zece din cei 11 candidati la Primaria municipiului Tulcea au declarat, raspunzand intrebarilor AGERPRES, ca doresc reabilitarea falezei orasului in beneficiul.

Alegeri locale 2016. Ce asteptari au alegatorii din Zalau de la viitorul primar

Alegeri locale 2016. La opt ore de la deschiderea sectiei de votare din incinta Scolii Postliceale Sanitare Christiana, se prezentasera la urne mai putin de un sfert dintre alegatori.

Alegeri locale 2016. Doljul a intrecut municipiul Bucuresti la numarul votantilor pe liste suplimentare

Alegeri locale 2016. 4714 persoane din judetul Dolj au votat pana laora 13. 00 pe listele suplimentare. adevarul. ro va tine la curent cu statisticile privind prezenta la vot la alegerile locale 2016.

Alegeri locale 2016. Taranul sarac din Vrancea a venit la vot calare pe magar, comparandu-se cu Iisus Hristos la intrarea in Ierusalim

Constantin Craciun, alias Taranul sarac: din Vrancea, a votat la alegerile locale 2016 la o sectie din comuna Cimpineanca.

Alegeri locale 2016 Slatina. Rezultatele scrutinului din 5 iunie

Alegeri locale 2016. Noua sunt candidatii care vizeaza postul de primar la alegerile locale 2016 pentru Slatina, fiecare cu gandul ca poate ajunge in functie, unii cu experienta in administratie, altii doar cu experienta in politica, toti cu promisiunea inaintata alegatorilor ca vor fi altfel decat predecesorii.

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Teleorman

Alegeri locale 2016. La alegerile locale 2016, aspirantii la functia de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman se afla pe prima pozitie a listelor de candidaturi depuse de fiecare partid. Actualul presedinte al CJ Teleorman, Adrian Gadea PSD) spera la un al doilea mandat.

ALEGERI LOCALE 2016. De votul vostru depinde soarta spitalelor, gradinitelor, scolilor si a intregii comunitati. Mergeti la vot!

Romanii isi aleg chiar acum primarii pentru urmatorii patru ani. Fiecare vot conteaza, iar puterea este acum la noi. Voi decideti cine va administra orasul in care.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA GIURGIU. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA GIURGIU. Cine castiga PRIMARIA GIURGIU

Cei zece candidati la fotoliul de primar al municipiului Giurgiu in alegerile locale din 5 iunie au raspuns pentru AGERPRES la cateva dintre intrebarile care.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA SLATINA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA SLATINA. Cine castiga PRIMARIA SLATINA

Tiparirea a aproape 1. 000 de buletine de vot necesare pentru alegerile locale in judetul Olt a fost incheiata, ele fiind depozitate sub paza militarizata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )