Libnet.ro
UNICEF

18:30

ALEGERI LOCALE 2016. Emil Boc, un nou mandat ca edil al Clujului. PNL castiga si CJ

România Liberă România Liberă,
ALEGERI LOCALE 2016. Emil Boc, un nou mandat ca edil al Clujului. PNL castiga si CJ

Emil Boc, actualul primar al Clujului, a castigat detasat un nou mandat, fiind cotat cu 69,1% din voturi, potrivit unui sondaj exit-poll. continuă pe România Liberă

ALEGERI LOCALE 2016. Emil Boc, un nou mandat ca edil al Clujului

Emil Boc, actualul primar al Clujului, a castigat detasat un nou mandat, fiind cotat cu 69,1% din voturi, potrivit unui sondaj exit-poll.

ALEGERI LOCALE 2016. Emil Boc a votat la Cluj: Respect toti candidatii

Primarul Clujului, Emil Boc a venit, duminica dimineata sa voteze . Emil Boc spune ca el respecta toti candidatii si ca ii asteapta pe toti cetatenii Clujului sa vina sa voteze.

Alegeri locale 2016 Cluj. Emil Boc:Am votat cu cei care au modernizat Clujul

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a votat in jurul orei 10. 00, fiind insotit de liderii locali ai PNL. Edilul a facut o scurta declaratie si a indemnat clujenii sa mearga la vot.

ALEGERI LOCALE 2016. Cine sunt primarii Romaniei. PSD obtine Primaria Capitalei si cinci din cele sase primarii de sector. Ce spune Gabriela Firea si ce va face Nicusor Dan

Gabriela Firea, candidata PSD, a reusit sa obtina fotoliul de primar general al Capitalei. La Cluj, Emil Boc a reusit sa obtina un nou mandat, cu 70 la suta dintre voturi.

ALEGERI LOCALE 2016. Catalin Chereches, un nou mandat din puscarie, la Baia Mare

UPDATE LUNI: Catalin Chereches a castigat un nou mandat la Primaria Baia Mare, cu peste 70% din voturi, desi se afla in arest la Penitenciarul de Maxima Siguranta Gherla, arata datele numaratorii paralele realizate de Coalitia pentru Baia Mare.

ALEGERI LOCALE 2016. Al V-lea mandat consecutiv pentru primarul comunei cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din Romania

Primarul din Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din Romania, social-democratul Gheorghe Damian, a castigat cel de-al V-lea mandat consecutiv, cu 85%, reprezentantii PSD obtinand noua din cele 11 mandate de consilier local.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMARIA CLUJ. REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA CLUJ

Emil Boc a castigat fara probleme un nou mandat la primaria orasului Cluj-Napoca. Candidatul PNL a obtinut.

ALEGERI LOCALE 2016. Constantin Hogea castiga un nou mandat la Primaria Tulcea

Constantin Hogea, candidat independent la Primaria Tulcea, a reusit sa obtina un al patrulea mandat de edil, potrivit rezultatelor furnizate Agerpres de presedinta Biroului Electoral Municipal, judecatoarea Carmen Andrei.

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Cluj

Alegeri locale 2016. Consilierii judeteni care vor obtine un mandat la alegerile locale din 2016 vor avea de ales un presedinte al Consiliului Judetean CJ) Cluj. Candidatul PNL, Alin Tise, finul primarului Emil Boc, si politicianul propus de PSD, deputatul Cornel Itu, sut principalii favoriti ai luptei electorale pentru CJ Cluj.

ALEGERI LOCALE 2016. Catalin Chereches, un nou mandat din puscarie

Potrivit unor exit-poll-uri locale, Catalin Chereches, candidat din partea Coalitiei pentru Baia Mare, a castigat din puscarie fotoliul de edil in Baia Mare, cu un procent estimat de aproximativ 70%, conform B1TV.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )