Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALEGERI LOCALE 2016. Gabriela Firea comenteaza atacul lui Nicusor Dan: A incalcat Legea electorala

România Liberă România Liberă,
ALEGERI LOCALE 2016. Gabriela Firea comenteaza atacul lui Nicusor Dan: A incalcat Legea electorala

Gabriela Firea, candidatul PSD ales ca primar al Bucurestiului a declarat, marti, ca un castig ca si o pierdere trebuie tratate cu responsabilitate si fair-play, referindu-se la declaratiile lui Nicusor Dan potrivit carora in sectiile unde nu au avut reprezentanti, in sectorul 1, a pierdut candidatul formatiunii conduse de el . continuă pe România Liberă

ALEGERI LOCALE 2016. Gabriela Firea: Am votat acum cateva clipe cu speranta ca bucurestenii si familiile lor vor avea o viata mai buna

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a mers duminica dimineata, in jurul orei 09. 00, la Colegiul Tudor Vianu din Bucuresti, pentru a-si exprima preferinta la alegerile locale.

ALEGERI LOCALE 2016. Cine sunt primarii Romaniei. PSD obtine Primaria Capitalei si cinci din cele sase primarii de sector. Ce spune Gabriela Firea si ce va face Nicusor Dan

Gabriela Firea, candidata PSD, a reusit sa obtina fotoliul de primar general al Capitalei. La Cluj, Emil Boc a reusit sa obtina un nou mandat, cu 70 la suta dintre voturi.

Cine este noul primar al Capitalei - rezultatele sondajelor de opinie

Gabriela Firea a reusit sa obtina cele mai multe din voturile bucurestenilor. Consultati tabelul pentru a vedea rezultatele sondajelor de opinie: .

ALEGERI LOCALE 2016. Cine sunt primarii Romaniei. Bucuresti - Gabriela Firea. Nicusor Dan - locul 2, Catalin Predoiu -locul 3. Primele reactii

La ora 7. 00 s-au deschis sectiile de vot din Capitala si din tara. Romanii aleg duminica primarii care ii vor reprezenta in urmatorii patru ani. Romania libera va prezinta statistici cu prezenta la vot, informatiile despre modul in care se desfasoara procesul de votare, declaratiile politicienilor si toate noutatile zilei.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PRIMARIA VOLUNTARI. Florentin Pandele a castigat un nou mandat. Anuntul facut de Gabriela Firea

Gabriela Firea, care a castigat alegerile pentru postul de primar al Capitalei, a declarat ca ii va cere sfatul sotului ei, Florentin Pandele, care a obtinut, la randul sau, al cincilea mandat la.

Gabriela Firea: Problemele din Bucuresti nu sunt de nerezolvat. in primarie, va trebui toleranta zero la coruptie

Gabriela Firea, castigatoarea PSD la Primaria Bucuresti, potrivit rezultatelor partiale, a spus ca problemele din Bucuresti nu sunt unele de nerezolvat, dar este nevoie de o echipa.

ALEGERI LOCALE 2016. Reactia lui Dragnea, dupa ce PSD a castigat Primaria Capitalei

Seful PSD, Liviu Dragnea, a declarat, dupa ce Gabriela Firea a reusit sa obtina Primaria Capitalei, ca partidul a aratat ca poate sa fie diferit fata de cum a fost in trecut.

ALEGERI LOCALE 2016. Politicienii la vot: ce declaratii si promisiuni au facut in fata camerelor

Premierul Dacian Ciolos, copresedintele PNL Vasile Blaga, candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, si candidatul MP pentru sefia Bucurestiului, Robert Turcescu, sunt printre politicienii care si-au exprimat preferintele la alegerile locale, duminica dimineata.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PARTIALE PRIMARIA CAPITALEI

Gabriela Firea a castigat in mod clar Primaria Capitalei, potrivit rezultatelor partiale oficiale date publicitatii luni seara, la ora.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016. PSD e marele castigator. Scor sub asteptari pentru PNL

PSD i-a zdrobit pe liberali la alegerile locale. Primaria Capitalei a fost castigata de Gabriela Firea, iar toate primariile de sector au fost castigate tot de PSD, cel pu?.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )