Libnet.ro
UNICEF

16:00

Alegeri locale 2016 Galati. Ionut Pucheanu (PSD), cel mai tanar primar din istoria orasului: Sper ca primariei sa-i stea bine cu culoarea rosie

Adevărul Adevărul,
Alegeri locale 2016 Galati. Ionut Pucheanu (PSD), cel mai tanar primar din istoria orasului: Sper ca primariei sa-i stea bine cu culoarea rosie

Social-democratul in varsta de 35 de ani a contrazis flagrant toate sondajele preelectorale care-l creditau cu a treia sau chiar cu a patra sansa de a castiga alegerile. Pucheanu va avea la dispozitie, insa, un consiliu local destul de fracturat, in care majoritatea PSD nu poate fi realizata decat cu ajutorul a una sau chiar doua) dintre celelalte trei grupari politice importante, respectiv PNL, UNPR si ALDE. continuă pe Adevărul

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 GALATI. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 GALATI

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 GALATI Toti cei 12 candidati la Primaria Galati, apartinand partidelor si aliantelor politice, sau independenti, au raspuns urmatoarelor intrebari.

Alegeri locale 2016 Galati. Ce au facut in ziua votului oamenii care locuiesc in cea mai poluata localitate din Moldova

Alegeri locale 2016. Traind in imediata apropiere a Combinatului siderurgic si a haldei de zgura, locuitorii din Smardan, judetul Galati, au avut in combinat si o binecuvantare pentru ca au avut unde munci), dar si un blestem, caci au trait in fumul furnalelor. in ultimii ani, pe fondul inchiderii tot mai multor sectii din combinat, locurile de munca s-au volatilizat, insa efectele poluarii inca se fac simtite.

ALEGERI LOCALE 2016. Lia Olguta Vasilescu (PSD), cercetata penal, un nou mandat in fruntea Primariei Craiova

00: Lia Olguta Vasilescu PSD) a obtinut un nou mandat in fruntea Primariei Craiova, cu 58,478% din voturile valabil exprimate, iar candidatul PNL, Pavel Badea, s-a clasat pe locul al doilea cu 12,649%, potrivit rezultatelor finale ale biroului electoral de circumscriptie.

ALEGERI LOCALE 2016. Lia Olguta Vasilescu (PSD), cercetata penal, un nou mandat in fruntea Primariei Craiova (numaratoare paralela)

Social-democrata Lia Olguta Vasilescu a castigat un nou mandat ca primar al Craiovei, cu 61% din voturile alegatorilor prezenti duminica la urne, arata o numaratoare paralela realizata de PSD Dolj.

Alegeri locale 2016. Lia Olguta Vasilescu (PSD) a castigat al doilea mandat la Primaria Craiova

Alegeri locale 2016. Lia Olguta Vasilescu, candidatul PSD, a castigat un nou mandat la Primaria Craiova. Edilul orasului a declarat ca a votat pentru continuitate.

Alegeri locale 2016. Lia Olguta Vasilescu (PSD) a castigat al doilea mandat la Primaria Craiova VIDEO

Alegeri locale 2016. Lia Olguta Vasilescu, candidatul PSD, a castigat un nou mandat la Primaria Craiova. Edilul orasului a declarat ca a votat pentru continuitate.

Ionut Pucheanu (PSD), cel mai tanar candidat, a castigat Primaria din Galati - numaratoarea paralela

Candidatul PSD Ionut Pucheanu a castigat alegerile pentru Primaria Galati, potrivit numaratorii paralele a voturilor efectuate de social-democrati, a declarat luni dimineata presedintele Organizatiei Judetene PSD Galati, europarlamentarul Dan Nica, citat de Agerpres. Dupa numararea voturilor din 174 de sectii de votare dintre cele 176 din municipiul Galati, Pucheanu a obtinut 23. 213 voturi, iar principalul contracandidat, Nicusor Ciumacenco PNL) - 21. 828 de voturi.

ALEGERI LOCALE 2016. Constanta, condusa de PSD. PNL obtine majoritatea primariilor din judet

Primaria Constanta va fi condusa de Decebal Fagadau PSD), care a obtinut 42,095% din voturi. PNL a reusit, insa, sa obtina 23 de primarii, in timp ce PSD a castigat 22 de fotolii de primari.

Alegeri locale 2016 Galati. Scandal la o sectie de votare dupa ce doi alegatori a primit buletine de vot duble. in aceasi sectie, un individ s-a baricadat in cabina

Sectia de votare nr 58 din Galati, care functioneaza in interiorul Scolii Generale nr. 17, pare sa fie, cel putin deocamdata, locul preferat de galatenii cu probleme. Nu mai putin de trei incidente au avut loc de la primele ore ale diminetii.

Alegeri locale 2016 Galati. PNL a cerut renumararea voturilor la municipiul Galati, dupa ce ar fi observat unele nereguli in privinta buletinelor nule

Potrivit liberalilor, in nu mai putin de 16 sectii de votare din municipiul Galati s-ar fi gasit probleme cu buletinele de vot anulate. in aceste conditii, rezultatele oficiale ale votului nu pot fi anuntate pana nu se solutioneaza contestatia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )