Libnet.ro
UNICEF

22:00

ALEGERI LOCALE 2016. Liviu Dragnea sustine ca Nicusor Dan a incalcat legea

România Liberă România Liberă,
ALEGERI LOCALE 2016. Liviu Dragnea sustine ca Nicusor Dan a incalcat legea

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, sustine ca Nicusor Dan, candidatul Uniunii Savati Bucurestiul USB) la Primaria Capitalei, a incalcat legea, intrucat i-a indemnat pe oameni sa il voteze, dupa incheierea campaniei electorale. continuă pe România Liberă

Alegeri locale 2016. Liviu Dragnea a votat la Turnu Magurele. Un elector, despre sansa PSD: Sa stiti ca acum nu mai iese

Liviu Dragnea, liderul PSD, a votat la Turnu Magurele la alegerile locale din 5 iunie 2016. Politicianul, care este condamnat penal, a marturisit cu ce ganduri a venit la urne.

ALEGERI LOCALE 2016. Alina Gorghiu sustine ca Nicusor Dan ar fi ajuns primarul Capitalei, daca accepta oferta PNL

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, marti seara, ca Nicusor Dan ar fi fost primarul Capitalei daca ar fi acceptat propunerea pe care liberalii i-au facut-o.

ALEGERI LOCALE 2016. Liviu Dragnea: Sunt bucuros ca am mizat pe aceasta femeie curajoasa, Gabriela Firea

Presedintele PSD Liviu Dragnea a felicitat-o duminica seara pe Gabriela Firea, castigatoarea PSD la Primaria Capitalei, precizand ca aceasta este o premiera atat pentru Capitala, cat si.

Rezultate Alegeri locale 2016. Candidatul PNL judecat pentru constituirea unui grup infractional organizat a castigat Primaria Cungrea

Rezultate Alegeri locale 2016. Liviu Dumitru Voiculescu, judecat pentru constituirea unui grup infractional organizat, dosar aflat pe rolul Tribunalului Dolj, a castigat in cadrul Alegerilor locale 2016 Primaria Cungrea, fiind unul din cei 12 primari ai PNL in judetul Olt.

ALEGERI LOCALE 2016. Nicusor Dan: Clotilde Armande a castigat in sectiile unde a avut observatori

Liderul Uniunii Salvati Bucurestiul, Nicusor Dan, a declarat ca Clotilde Armande, anuntata initial castigatoare la Primaria Sectorului 1, a castigat in sectiile de votare in care USB a avut observatori, dar a pierdut in celelalte.

ALEGERI LOCALE 2016. Cine sunt primarii Romaniei. PSD obtine Primaria Capitalei si cinci din cele sase primarii de sector. Ce spune Gabriela Firea si ce va face Nicusor Dan

Gabriela Firea, candidata PSD, a reusit sa obtina fotoliul de primar general al Capitalei. La Cluj, Emil Boc a reusit sa obtina un nou mandat, cu 70 la suta dintre voturi.

ALEGERI LOCALE 2016. Cine sunt primarii Romaniei. Bucuresti - Gabriela Firea. Nicusor Dan - locul 2, Catalin Predoiu -locul 3. Primele reactii

La ora 7. 00 s-au deschis sectiile de vot din Capitala si din tara. Romanii aleg duminica primarii care ii vor reprezenta in urmatorii patru ani. Romania libera va prezinta statistici cu prezenta la vot, informatiile despre modul in care se desfasoara procesul de votare, declaratiile politicienilor si toate noutatile zilei.

ALEGERI LOCALE 2016. Presedintele PSD, Liviu Dragnea: Sper ca romanii sa voteze oameni care nu vand iluzii

Presedintele PSD Liviu Dragnea a mers, duminica, in jurul orei 10. 15, la sectia de votare amenajata la Scoala Mircea cel Batran din Turnu Magurele.

ALEGERI LOCALE 2016. Reactia lui Dragnea, dupa ce PSD a castigat Primaria Capitalei

Seful PSD, Liviu Dragnea, a declarat, dupa ce Gabriela Firea a reusit sa obtina Primaria Capitalei, ca partidul a aratat ca poate sa fie diferit fata de cum a fost in trecut.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMARIA ARAD. REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA ARAD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a participat duminica la lansarea candidatilor pentru Consiliul Judetean Arad, pentru Consiliul Local Municipal Arad si pentru primariile din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )