Libnet.ro
UNICEF

22:00

ALEGERI LOCALE 2016. Ce nereguli reclama un reprezentat UDMR

România Liberă România Liberă,
ALEGERI LOCALE 2016. Ce nereguli reclama un reprezentat UDMR

Presedintele UDMR Ciuc, Borboly Csaba, reclama faptul ca nu s-a regasit pe listele permanente si a fost plimbat de la o sectie la alta, sustinand ca acest lucru a fost reclamat si de alti cetateni, care nu sunt lasati sa voteze pe listele suplimentare. Potrivit unui comunicat remis de UDMR Ciuc, mai multi locuitori din Miercurea Ciuc au fost trimisi la alte sectii de vot decat cele in care isi exprimau in mod obisnuit optiunea electorala, din cauza faptului ca listele electorale contin erori. continuă pe România Liberă

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Prahova

Alegeri locale 2016. Majoritatea partidelor politice au depus liste de candidaturi pentru sefia Consiliului Judetean Prahova, dar si pentru consilierii judeteni. Aceste alegeri locale 2016 consemneaza o premiera, adica presedintele CJ Prahova nu va mai fi ales uninominal, ci indirect, prin votul consilierilor.

Alegeri locale 2016 Oradea. Rezultatele scrutinului din 5 iunie

Alegeri locale 2016. Primarul municipiului Oradea pentru urmatorii patru ani va fi ales astazi. Principalii candidati la alegerile locale 2016 sunt primarul in functie Ilie Bolojan PNL), Adelina Coste PSD) si Istvan Huszar UDMR).

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Salaj

Alegeri locale 2016. UNPR, PSD, UDMR, PNL, ALDE, PMP si PPMT sunt partidele politice care au inregistrat candidati pentru Consiliul Judetean la alegerile locale din 2016.

Alegeri locale 2016. Presedintele Consiliului Judetean Dolj: Este posibil sa inregistram cel mai bun rezultat pe care l-a obtinut vreodata PSD

Alegeri locale 2016. 52,48% dintre cetateni cu drept de vot din judetul Dolj s-au prezentat astazi la urne. Ion Prioteasa, presedintele Consiliului Judetean Dolj, a declarat ca este posibil ca PSD sa inregsitreze cel mai bun rezultat pe care l-a obtinut vreodata.

Alegeri locale 2016. Presedintele PSD Dolj: Vom obtine mult peste 50 de procente la Consiliul Local Municipal si la Consiliul Judetean

Alegeri locale 2016. Claudiu Manda, presedintele PSD Dolj, a declarat ca toti cei care vor ocupa functii de conducere in administratie vor fi reprezentantii tuturor craiovenilor si doljenilor.

Alegeri locale 2016. Presedintele CJ Salaj, Tiberiu Marc: Am votat pentru cei care pot schimba in bine asteptarile salajenilor

Alegeri locale 2016. Candidatii la alegerile locale din acest an au fost activi si vrand sa dea un exemplu, au iesit la vot la primele ore ale diminetii.

ALEGERI LOCALE 2016. Presedintele PSD, Liviu Dragnea: Sper ca romanii sa voteze oameni care nu vand iluzii

Presedintele PSD Liviu Dragnea a mers, duminica, in jurul orei 10. 15, la sectia de votare amenajata la Scoala Mircea cel Batran din Turnu Magurele.

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Alba

Alegeri locale 2016. Alegerile locale pentru Consiliul Judetean se desfasoara in 2016 cu totul diferit fata de scrutinul din urma cu patru ani. Alegatorii voteaza doar lista de candidati, iar presedintele institutiei se va alege de catre consilieri. Cinci formatiuni politice au depus liste pentru alegeri locale 2016 Consiliul Judetean Alba.

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Bihor

Alegeri locale 2016. Consilierii judeteni care vor obtine un mandat la alegerile locale din 2016 vor avea de ales un presedinte al Consiliului Judetean CJ) Bihor. Candidatul PNL, Mircea Malan si Ioan Mang, presedintele PSD si fost Ministru al Educatiei prins ca si-a plagiat lucrarea de doctorat, sunt principalii favoriti ai luptei electorale pentru CJ Bihor.

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Dambovita

Alegeri locale 2016. Ca si la Municipiul Targoviste, cea mai mare batalie se da intre taberele PSD si PNL care au cele mai mare sanse de a-si impune presedintele CJ Dambovita.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )