Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri locale 2016. Presedintele unei sectii de votare, acuzat ca intra in cabine cu alegatorii

Adevărul Adevărul,
Alegeri locale 2016. Presedintele unei sectii de votare, acuzat ca intra in cabine cu alegatorii

Incident electoral la alegerile locale 2016 Pitesti. Presedintele sectiei de votare nr. 39, sectie care functioneaza in incinta Universitatii Constantin Brancoveanu din Pitesti a fost acuzat ca intra cu alegatorii in cabinele de votare. continuă pe Adevărul

Alegeri locale 2016. Presedintele unei sectii de votare dintr-o comuna bistriteana, cercetat penal dupa ce ar fi votat la cativa kilometri de resedinta

Presedintele unei sectii de votare din comuna Maieru este cercetat penal dupa ce a votat in alta localitate decat cea de resedinta. Barbatul are resedinta in orasul Sangeorz-Bai. Desi este cercetat penal, acesta isi va desfasura activitatea in continuare.

ALEGERI LOCALE 2016. Presedintele unei sectii de votare, inlocuita pentru ca au apucat-o chinurile facerii

O femeie de 28 de ani din Galati, presedinte al unei sectii de votare din judet, aflata in iminenta de nastere, va ajunge la un spital din Galati pentru a naste, dupa ce au apucat-o chinurile facerii.

ALEGERI LOCALE 2016. Presedintele PSD, Liviu Dragnea: Sper ca romanii sa voteze oameni care nu vand iluzii

Presedintele PSD Liviu Dragnea a mers, duminica, in jurul orei 10. 15, la sectia de votare amenajata la Scoala Mircea cel Batran din Turnu Magurele.

Alegeri locale 2016. Presedintele Consiliului Judetean Dolj: Este posibil sa inregistram cel mai bun rezultat pe care l-a obtinut vreodata PSD

Alegeri locale 2016. 52,48% dintre cetateni cu drept de vot din judetul Dolj s-au prezentat astazi la urne. Ion Prioteasa, presedintele Consiliului Judetean Dolj, a declarat ca este posibil ca PSD sa inregsitreze cel mai bun rezultat pe care l-a obtinut vreodata.

Alegeri locale 2016. Presedintele PSD Dolj: Vom obtine mult peste 50 de procente la Consiliul Local Municipal si la Consiliul Judetean

Alegeri locale 2016. Claudiu Manda, presedintele PSD Dolj, a declarat ca toti cei care vor ocupa functii de conducere in administratie vor fi reprezentantii tuturor craiovenilor si doljenilor.

Alegeri locale 2016. Presedintele CJ Salaj, Tiberiu Marc: Am votat pentru cei care pot schimba in bine asteptarile salajenilor

Alegeri locale 2016. Candidatii la alegerile locale din acest an au fost activi si vrand sa dea un exemplu, au iesit la vot la primele ore ale diminetii.

Alegeri locale 2016. Ziua votului. Sectiile de votare s-au deschis

Alegeri locale 2016. Pentru scrutinul de astazi, in judetul Dolj, au fost organizate 526 de sectii de votare. in premiera va fi folosit un sistem de monitorizare a prezentei la urne si de prevenire a votului ilegal.

Alegeri locale 2016 Targu Jiu. Sectie de votare intr-o scoala dezafectata cu acoperisul degradat si cu WC-ul in fundul curtii

Alegeri locale 2016: in comuna Danesti, aflata la o aruncatura de bat de municipiul Targu Jiu, sectia de votare nr. 202 a fost amenajata intr-o scoala dezafectata, cu acoperisul si peretii degradati. Doar noul sistem de scanare a cartii de identitate a fost un element care apartine secolului al XXI-lea.

Presedinta unei sectii de votare din Gorj, amendata pentru ca a insotit in cabina de vot o persoana cu dizabilitati

Presedinta unei sectii de votare din localitatea Viersani, comuna Jupanesti, a fost amendata de catre politisti dupa ce a insotit in cabina de vot o persoana cu dizabilitati, au declarat surse din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Gorj, scrie Agerpres.

ALEGERI LOCALE 2016. Localitatile in care au votat mai multi alegatori decat erau pe liste

Alegeri locale 2016. in cinci sectii de votare din judetul Salaj, prezenta la vot a depasit 100%. Campioana este localitatea Ugrutiu, unde au trecut pe la urne 43 de persoane, in timp ce pe listele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )