Libnet.ro
UNICEF

16:00

Alegeri locale 2016. Primarul din Vaslui care a castigat al treilea mandat, desi a fost condamnat de doua ori in ultimii doi ani

Adevărul Adevărul,
Alegeri locale 2016. Primarul din Vaslui care a castigat al treilea mandat, desi a fost condamnat de doua ori in ultimii doi ani

Alegeri locale 2016. Grigore Lefter 62 ani), candidatul PSD pentru functia de primar al comunei Osesti a castigat alegerile, adjudecandu-si cel de-al treilea mandat, desi in ultimii doi ani a fost gasit vinovat de savarsirea mai multor infractiuni in legatura cu serviciul si fraude cu fonduri europene. continuă pe Adevărul

Alegeri locale 2016. Primarul Zalaului, Radu Capilnasiu, a votat pentru stabilitate

Alegeri locale 2016. Liberalul Radu Capilnasiu, care spera sa castige inca un mandat de primar al Zalaului, a votat pentru stabilitate si echilibru.

ALEGERI LOCALE 2016 REZUTATE PRIMARIA VASLUI. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA VASLUI

Candidatii la primaria Municipiului Vaslui au raspuns intrebarilor AGERPRES privind problemele orasului si solutiile ce pot fi identificate pentru rezolvarea acestora:.

ALEGERI LOCALE 2016. Kereskenyi Gabor (UDMR) a castigat Primaria Satu Mare (numaratoare paralela)

Deputatul Kereskenyi Gabor a castigat Primaria Satu Mare, cu peste 5. 000 de voturi in fata actualului primar Dorel Coica, de la partidul social-democrat, potrivit numaratorii paralele a UDMR.

Alegeri locale 2016. Primarul Radu Capilnasiu, despre esecul la alegeri: imi reprosez ca nu am construit din timp un candidat pentru Primaria Zalau

Alegeri locale 2016. Dupa 12 ani petrecuti in fruntea Primariei Zalau, liberalul Radu Capilnasiu a fost invins de catre contracandidatul social-democrat, fostul prefect Ionel Ciunt.

ALEGERI LOCALE 2016. 679 de persoane care implinesc, duminica, varsta de 18 ani, pot merge la vot

679 de persoane care implinesc, duminica, varsta legala de vot, isi pot exprima preferintele la alegerile locale.

ALEGERI LOCALE 2016. Localitatile din Romania unde alegerile sunt inutile

La poalele Apusenilor, dinspre Cluj, pana la ora 17. 00, jumatate dintre satenii din Sancraiu au votat. Pe liste era un singur candidat: actualul edil, Poka Andrei-Gheorghe. De.

Alegeri locale 2016. Lia Olguta Vasilescu (PSD) a castigat al doilea mandat la Primaria Craiova

Alegeri locale 2016. Lia Olguta Vasilescu, candidatul PSD, a castigat un nou mandat la Primaria Craiova. Edilul orasului a declarat ca a votat pentru continuitate.

Alegeri locale 2016. Lia Olguta Vasilescu (PSD) a castigat al doilea mandat la Primaria Craiova VIDEO

Alegeri locale 2016. Lia Olguta Vasilescu, candidatul PSD, a castigat un nou mandat la Primaria Craiova. Edilul orasului a declarat ca a votat pentru continuitate.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMARIA VASLUI. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE PRIMARIA VASLUI. Cine a castigat PRIMARIA VASLUI

Primarul social-democrat al Vasluiului, Vasile Paval, ar fi castigat, potrivit numaratorii paralele, al treilea mandat la primaria municipiului resedinta de judet. Conform rezultatelor transmise de.

ALEGERI LOCALE 2016. BEJ: Catalin Flutur (PNL) a castigat Primaria Botosani. PSD castiga sefia CJ

Liberalul Catalin Flutur a castigat alegerile pentru functia de primar al municipiului Botosani, arata rezultatele facute publice de Biroul Electoral de Circumscriptie al municipiului Botosani. Astfel, el l-a invins pe candidatul PSD, primarul in exercitiu, Ovidiu Portariuc, cu 45,78% din totalul celor 38. 546 de voturi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )