Libnet.ro
UNICEF

10:30

ALEGERI LOCALE 2016. Reactia lui Dragnea, dupa ce PSD a castigat Primaria Capitalei

România Liberă România Liberă,
ALEGERI LOCALE 2016. Reactia lui Dragnea, dupa ce PSD a castigat Primaria Capitalei

Seful PSD, Liviu Dragnea, a declarat, dupa ce Gabriela Firea a reusit sa obtina Primaria Capitalei, ca partidul a aratat ca poate sa fie diferit fata de cum a fost in trecut. continuă pe România Liberă

ALEGERI LOCALE 2016. Cine sunt primarii Romaniei. PSD obtine Primaria Capitalei si cinci din cele sase primarii de sector. Ce spune Gabriela Firea si ce va face Nicusor Dan

Gabriela Firea, candidata PSD, a reusit sa obtina fotoliul de primar general al Capitalei. La Cluj, Emil Boc a reusit sa obtina un nou mandat, cu 70 la suta dintre voturi.

ALEGERI LOCALE 2016. Reactia lui Catalin Predoiu, clasat pe locul 3 in cursa pentru Primaria Capitalei: demisie de la conducerea PNL Bucuresti

Situat abia pe locul al 3-lea conform sondajelor de opinie, cu aproape 12-14%, candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu a declarat ca in primul rand felicita bucurestenii care au iesit la vot si si-au exprimat vointa politica pentru consiliile locale, pentru primariile de sector, pentru Primaria Capitalei: Bucurestenii au demonstrat civism, responsabilitate si patriotism local.

ALEGERI LOCALE 2016. Bucuresti: Divizarea dreptei favorizeaza PSD

Gabriela Firea PSD) conduce in sondajele de opinie din Capitala, in conditiile in care partidele de dreapta sunt divizate, avand mai multi candidati: Catalin Predoiu PNL), Nicusor Dan USB), Robert Turcescu PMP) sau Daniel Barbu ALDE).

Alegeri locale 2016. Cum au votat batranii de la azil pentru primarul PSD: carati cu autobuzul si cu buletinele confiscate

Alegeri locale 2016. Batrani si neputinciosi, cu domiciliul stabil la Caminul pentru persoane varstnice din localitatea vasluiana Tutova, si-au exercitat dreptul la vot fara a cunoaste localitatea si candidatii. 64 din cei 78 de batrani internati, care au trait o viata in judetele vecine sau in alte sate din Vaslui au pus stampila de vot la alegerile locale din 2016.

Alegeri locale 2016. Cum se vede ziua votului la Plopu, unde un podet s-a rupt cu staff-ul de campanie: Ne-a deranjat ca unii se bucurau ca a picat cu PSD-isti

Alegeri locale 2016. La o saptamana dupa ce un podet din comuna prahoveana Plopu s-a rupt in timp ce 20 de oameni din staff-ul PSD il traversau, localnicii inca mai vorbesc de intamplare. Stiti ce ne-a deranjat cel mai rau? Ca unii d-alde Fane Mutu si altii se bucurau ca ce bine ca s-a rupt cu psd-isti. Eu cred ca o sa fie cu noroc, este parerea unuia dintre cei care au cazut in apa, de pe podet.

Alegeri locale 2016. Lia Olguta Vasilescu (PSD) a castigat al doilea mandat la Primaria Craiova

Alegeri locale 2016. Lia Olguta Vasilescu, candidatul PSD, a castigat un nou mandat la Primaria Craiova. Edilul orasului a declarat ca a votat pentru continuitate.

Alegeri locale 2016. Lia Olguta Vasilescu (PSD) a castigat al doilea mandat la Primaria Craiova VIDEO

Alegeri locale 2016. Lia Olguta Vasilescu, candidatul PSD, a castigat un nou mandat la Primaria Craiova. Edilul orasului a declarat ca a votat pentru continuitate.

ALEGERI LOCALE 2016. Ce politicieni s-au prezentat la vot, in primele ore de la deschiderea sectiilor de votare

Numerosi politicieni s-au prezentat la urne, la scurt timp dupa deschiderea sectiilor de votare, pentru a-si exercita dreptul la vot. Astfel, printre liderii politici care au votat, duminica, intre orele 07. 00 si 10. 30, se numara: fostul ministrul al Apararii, Mircea Dusa, copresedintii PNL Vasile Blaga si Alina Gorghiu, seful PSD Liviu Dragnea.

ALEGERI LOCALE 2016. Presedintele PSD, Liviu Dragnea: Sper ca romanii sa voteze oameni care nu vand iluzii

Presedintele PSD Liviu Dragnea a mers, duminica, in jurul orei 10. 15, la sectia de votare amenajata la Scoala Mircea cel Batran din Turnu Magurele.

ALEGERI LOCALE 2016. Ponta, sfat pentru Gorghiu, dupa infrangerea PNL la Primaria Capitalei

Fostul sef PSD, Victor Ponta, ii transmite ironic sefei PNL, Alina Gorghiu, sa ramana la sefia partidului pentru ca social-democratii vor sa castige si alegerile parlamentarele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )