Libnet.ro
UNICEF

18:30

ALEGERI LOCALE 2016. Rezultatele partiale in SIBIU. FDGR a castigat alegerile in municipiul Sibiu

Antena3 Antena3,
ALEGERI LOCALE 2016. Rezultatele partiale in SIBIU. FDGR a castigat alegerile in municipiul Sibiu

Afla REZULTATELE PARTIALE ale alegerilor locale de la tine din oras. Vezi cine a castigat Primaria si Consiliu. continuă pe Antena3

ALEGERI LOCALE 2016. Rezultatele partiale in BISTRITA. Primarul Ovidiu Cretu, castigator al celui de-al treilea mandat

Afla REZULTATELE PARTIALE ale alegerilor locale de la tine din oras. Vezi cine a castigat Primaria si Consiliu.

ALEGERI LOCALE 2016. Rezultatele partiale in ARAD. Liberalul Gheorghe Falca castiga detasat cel de al patrulea mandat consecutiv

Afla REZULTATELE PARTIALE ale alegerilor locale de la tine din oras. Vezi cine a castigat Primaria si Consiliu.

ALEGERI LOCALE 2016. Rezultatele partiale in AIUD. Oana Badea (PNL), prima femeie aleasa primar de oras in ALBA dupa 1989

Afla REZULTATELE PARTIALE ale alegerilor locale de la tine din oras. Vezi cine a castigat Primaria si Consiliu.

Rezultate alegeri locale 2016 Cluj. Partiale oficiale: PNL a castigat 21 de mandate de primar in judetul Cluj, PSD- 15, UDMR - 3

Rezultate partiale ale alegerilor locale 2016 Cluj vor fi anuntate luni, 6 iunie, la ora 10. 00, de catre BEJ Cluj la ora 10. 00 intr-o conferinta de presa.

Rezultate alegeri locale 2016 Oradea. Partiale oficiale: PNL a castigat Primaria Oradea si Consiliul Judetean

Rezultatele finale arata ca primarul Ilie Bolojan a castigat cel de al treilea mandat la conducerea Primariei Oradea, cu un scor de 70. Pe locul doi s-a clasat Istvan Huszar candidatul UDMR cu 13. 06%, in timp ce locul trei este ocupat de Adelina Coste, candidata PSD, cu 9.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PARTIALE PRIMARIA CAPITALEI

Gabriela Firea a castigat in mod clar Primaria Capitalei, potrivit rezultatelor partiale oficiale date publicitatii luni seara, la ora.

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Hunedoara

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Hunedoara. Partidul National Liberal si Partidul Social Democrat au cele mai mari sanse pentru obtinerea majoritatii in Consiliul Judetean Hunedoara, in urma alegerilor locale din 5 iunie 2016.

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Sibiu

Alegeri locale 2016. Medicul Paul Jurgen Porr, din partea FDGR, avocata Daniela Cimpean, din partea PNL si Ioan Cindrea, din partea PSD, sunt principalii candidati la sefia CJ Sibiu.

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Bistrita-Nasaud

Alegeri locale 2016. Pentru Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud la alegeri locale 2016, au depus liste nu mai putin de 12 formatiuni politice. Pe langa partidele mari, s-au strecutat si formatiuni politice mai mici, care aspira la cateva scaune de consilieri judeteni.

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Alba

Alegeri locale 2016. Alegerile locale pentru Consiliul Judetean se desfasoara in 2016 cu totul diferit fata de scrutinul din urma cu patru ani. Alegatorii voteaza doar lista de candidati, iar presedintele institutiei se va alege de catre consilieri. Cinci formatiuni politice au depus liste pentru alegeri locale 2016 Consiliul Judetean Alba.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )